Najnovije vesti
Vesti Hronika
OTKRIVEN UZROK SMRTI Završena obdukcija tela Crnog Gruje

OTKRIVEN UZROK SMRTI Završena obdukcija tela Crnog Gruje

Obdukcija je potvrdila da je Nenad Grujović, zvani Crni Gruja, osuđeni kriminalac i član Kekinog klana, u noći između utorka i srede izvršio samoubistvo, saznaje "Blic".

Nenad Grujović Foto: RAS Srbija
Nenad Grujović

Osuđeni kriminalac Nenad Grujović, poznatiji kao Crni Gruja, pripadnik novobeogradskog klana Dejana Stojanovića Keke, preminuo je preksinoć nakon najpre misterioznog pada sa terase u Đušinoj ulici na Paliluli, gde je živeo sa suprugom. U trenutku kada je Grujović skočio sa prozora u stanu je bila i njegova supruga. Ona je pozvala Hitnu pomoć i Grujović je odvezen u Urgentni centar.

Foto: E. Čonkić / RAS Srbija

Međutim, oko ponoći je izdahnuo. Prema prvim i nepotvrđenim informacjama, odmah se sumnjalo na samoubistvo, ali policija je ispitivala i to da li je Grujović bio u trenutku skoka pod dejstvom narkotika ili alkohola. Takođe, nije se isključivalo da je Grujović pao nesrećnim slučajem.

Jutro nakon kobnog pada u kući Grujovića bili su njegova supruga i otac. Grujovićev otac otvorio je novinarima vrata stana, međutim, rekao je da ne želi da daje nikakve izjave za medije povodom smrti svoga sina.

- Nemam ništa da kažem - rekao je kratko i zatvorio vrata.

Foto: A. Dimitrijević / RAS Srbija

Komšije i radnici lokala u Đušinoj ulici rekli su da su za događaj čuli na vestima, ali da nisu poznavali Grujovića. Međutim, njegovi prijatelji i poznanici za pojedine medije ispričali su da im je "neverovatno da se ubio", kao i da nije bilo nikakvih znakova koji upućuju da je tako nešto moguće. Ipak, obdukcija je to potvrdila.

Ubistvo radnika "Pošte" tokom pljačke, desetogodišnji pritvor bez presude, i na kraju dobijen spor protiv Srbije pred sudom u Strazburu stvari su po kojima je poznat član Kekinog klana Nenad Grujović. On je poslednji put punio stranice domaćih medija kada je početkom prošle godine uhapšen na Banjici, u blindiranom "audiju A8", sa pištoljem za koji nije imao dozvolu i sa pancirom!