Humanitarni tiket u podne: Ivana Trišić tipuje za fondaciju “Budi srećan”

Vreme čitanja: 6min | pet. 09.11.18. | 12:00

Predstavnica Srbije na izboru za Miss Sveta za 2018. godinu odigrala je jedinicu na Brondbi!

U današnjem “Humanitarnom tiketu u podne” plemeniti kladilac je Ivana Trišić koja je bila  Miss Beograda 2017. godine i Miss Srbije 2017./2018. godine. Ivana uskoro putuje u Kinu kao predstavnica Srbije na izboru za Miss Sveta za 2018. godinu. Takmičenje će se održati devetog decembra u predivnom turističkom mestu Sanja u Kini. Učestvovaće više od 120 devojaka iz raznih zemalja sveta.

Na ovo takmičenje odlazi devetog novembra potpuna spremna. Takmičiće se u sledećim disciplinama: Miss World Beauty with a Purpose, Miss World Top Fitness / Sports, Miss World Fashion – Top Model, Miss World Multi – Media Award, Miss World Dances of the World i Miss World Head To Head Challenge.
“Iskoristila sam iznenadnu popularnost da promovišem borbu za rano otkrivanje raka grlića materice. Pre tri godine moja mama je umrla od ove bolesti i ovo je moj dug prema njoj. Na svim svojim javnim nastupima sam apelovala na žene da blagovremeno idu na preventivne ginekološke preglede. To će biti i moj projekat u obaveznom delu predstavljanja na Miss World koji se održava pod nazivom Beauty with a Purpose”, kaže Ivana i prelazi na sastavljanje dobrotvornog listića.

Izabrane vesti

Krenuli smo u plemenito tipovanje od Danske, BRONDBI – ORHUS. Istorija je na strani domaćih, 33-12-15, mada je gost dobio dve od poslednje tri utakmice. Rivali se nalaze u sredini tabele sa identičnim brojem bodova, po 18. Brondbi je u poslednje dve utakmice doživeo poraze, a takmaci u poslednje tri. Vreme je da neko izbori pozitivan rezultat.

“Verujem u klub sa periferije Kopenhagena, jedinica”.

Naredne tri utakmice koje su se našle na humanitarnom listiću počinju u 20.30. Iz Danske sa Ivanom putujemo u Belgiju, ANTVERPEN – OSTENDE. Domaći imaju tačno deset bodova više od rivala. Antverpen igra dobro što govore i rezultati, četiri trijumfa iz poslednjih pet mečeva. Genk je naneo jedini poraz današnjem domaćem sastavu koji je dobio u Liježu. Ostende je dobio svoj poslednji meč kod kuće. Kad igra Antverpen golovi su zagarantovani. Mreže su pune i na duelima večerašnja dva takmaca.

“Da se okušam sa ukupnim brojem golova, tri plus”.

U pola devet počeće okšaj na Apeninima, FROZINONE – FJORENTINA. Međusobni skor glasi, 0:1:1. Domaći su u crvenoj zoni, Ljubičasti bliži vrhu tabele sa skorom, 4:4:3. Nakon serije poraza Frozinone je zabeležio dva remija i trijumf. Fjorentina je na poslednjim mečevima ostvarila tri remija od po 1:1. Možda je vreme za trijumf Ljubičastih.

“Nešto me vuče da odigram prelaz, iz dva u dva”.

Na red je došla i Bundesliga, HANOVER – VOLFZBURG. Hanover je uknjižio tri poraza u nizu, jedan u Kupu upravo od gostujućeg sastava, 0:2. Ekipa iz Saksonije ima pobede, remije, ali joj je meru uzeo Bajern, a u poslednjem kolu Dortmund. Međusobni skor je na strani gostujućeg sastava 10-9-19.

“Ponovo očekujem da će biti golova, tri plus”.

I da dobrotvorni listić zaključimo jednom utakmicom iz Francuske 1, LIL – STRAZBUR. Statistika međusobnih okršaje je približna, 8-8-10. Lil, u odnosu na rivala ima osam bodova više. Zauzima treću poziciju, ali PSŽ je poprilično umakao, naročito jer su Parižani slavili nad Lilom sa 2:1. Lil je pre toga u kupu poražen upravo od Strazbura sa 2:0. Gosti imaju pozitivan niz od sedam utakmica. Kad igra Strazbur mreže se tresu na obe strane.

“I večeras će biti tako, gol, gol”, zaključila je Ivana koja je student četvrte godine državnog Pravnog fakulteta u Beogradu.

Ovu godinu je u potpunosti posvetila obavezama, koje iziskuje titula Miss Srbije, koju je dobila na jedinom zvaničnom takmičenju u organizaciji kompanije Miss YU. Promotivne i modne aktivnosti koje proizilaze iz titula odveli su je na mnoga putovanja u Francusku, Italiju, Grčku, Hrvatsku, Maroko. Nosila je kreacije kako naših i tako i stranih modnih kreatora i prošetala je mnogim svetskim pistama. Svojom dostojanstvenom pojavom i odmerenom elegancijom osvojila je simpatije javnosti.
“Ova godina je bila kao najlepši san. Svakoga dana sam učila nešto novo i korisno. Upoznala sam fantastične profesionalce iz raznih oblasti i imala mogućnosti da učim od njih. Titula mi je između ostalog pomogla da dobijem posao novinara na portalu “Telegraf.rs” i to mi je najveći lični uspeh. Biti u okviru kompanije “Comtrade” je najveća privilegija i čast. Radimo na najsavremenijoj opremi i tehnici. Ovde sam naučila da potpuno samostalno pripremam svoje priloge, da ih sama snimam, montiram i grafički obrađujem, da miksam i režiram. Uživam u svakom danu provedenom na poslu”. 

Tokom takmičenja glasajmo za našu Ivanu na Mob Star aplikaciji , jer se bira i Mis Interneta Sveta. Misicu koja je rođena u  Obrenovcu upoznali smo sa našim društveno odgovornim poslovanjem.

Veliki eho u javnosti izaziva MOZZART - ova akcija “Sto terena za jednu igru” u kojoj smo obnovili i svečano otvorili tačno 70 košarkaških igrališta. Poslednji renovirani i svečano otvoreni teren poneo je ime legendarnog košarkaša, predsednika KSS – a , Predraga Saše Danilovića i to na Novom Beogradu u bloku 23.  Pre toga je obnovljen i renoviran teren koji je poneo ime takođe velike legende Žarka Paspalja. Žarko je i presekao vrpcu na Zvezdari na 68. obnovljenom košarkaškom igralištu.

Renovirani i svečano otvoreni su tereni i u Banja Luci, to jest, “MOZZART Arena”. Promoteri su bili Žarko Paspalj i rukometaš Ratko Nikolić. Nedavno smo stigli i do Ljubovije. Kapiten Crvene zvezde Branko Lazić je presekao vrpcu na 65. obnovljenom košarkaškom  igralištu u “produkciji kompanije MOZZART. Idemo ka stotom obnovljenom i svečano otvorenom igralištu! Dalje, naša kompanija je generalni sponzor sporta na BU. Mozzart – u je u Rektoratu uručeno priznanje za poseban doprinos razvoju univerzitetskog sporta. Ulaganje u Univerzitetski sport predstavlja direktan doprinos stvaranju novih naraštaja mladih stručnjaka, koji i jesu najveći kapital kompanije MOZZART.

Ponosni smo i na akciju “Novi dresovi za nove šampione” u kojoj doniramo sportsku opremu klubovima iz cele zemlje. Preko 70 klubova je dobilo našu opremu. Jedan od poslednjih je ŽOK “Zaječar”, ali i klubovi iz Republike Srpske iz Novog Grada, Sokoca i Laktaša. Mozzart – ovom opremom ponovili su se KMF Borac iz Čačka, FK Ovčar iz Markovice, Bip, Futog, Električar, Pančevo, Vlasina…

Pomažemo humanitarne fondacije “Podrži život”, “Budi human”, subotičku „Kolevku“, srpske paraolimpijce, vaterpoliste, rukometaše, karatiste, košarkaše… Kad smo kod košarke pomagali smo i pomažemo košarku u Srbiji i regionu, klubove iz Čačka Borac i Železničar. Bili smo naslovni sponzori KLS - a, članovi sponzorskog pula ABA lige. Mozzart je donirao više od 1.000 televizora bolnicama i školama u Srbiji. I čačanska Gimnazija je dobila pet televizora. Za vojne bolnice u Srbiji usmereno je čak 400 televizora… Jedna od velikih donacija otišla je za sport u Vojci Srbije, fantastičnih 100.000 evra.

"Humanitarni tiket u podne", koji priređuje kompanija MOZZART, dobio je 141. plemenitog kladioca kome je “prošao” dobrotvorni listić. Naš 843. poznati gost, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio je humanitarni tiket za fantastičnih 823.600, 00 dinara. Ivica je potencijalni dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

I da Vas podsetimo na plemenite kladioce koji su ostvarili dobitke od 100.000 i više dinara. To su: Andrea Trinkijeri,  Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović neurohirurg, Duško Nikolić i Ivica Šurjak.  Dakle, 25 članova kluba 100.000. Do sada imamo 141 poznatu ličnosti sa dobitnim plemenitim tiketima koji su usmerili, a kompanija MOZZART je donirala tačno 10.075.120, 00 dinara. Donacije su otišle na preko 70 adresa u Srbiji, a ne smeju se zaboraviti donacije ka Republici Srpskoj.

Kraja, dakle, nema, a iznenađenja će biti još. Idemo dalje, jer to je deo života svih nas i kompanije!

Važna informacija upravo za Republiku Srpsku

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg plemenitog kladioca Ivane Trišić  dobitak će biti doniran i za Dnevni boravak za decu i omladinu sa autizmom “Deca svetlosti”. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pet 20:30 1807 BEL 1 Antwerp - Oostende ug 3+ 1,60
Pet 19:00 5501 DAN 1 Brondby - Aarhus ki 1 1,60
Pet 20:45 5001 FRA 1 Lille - Strasbourg tgg gg 2,05
Pet 20:30 3001 NEM 1 Hannover - Wolfsburg ug 3+ 1,85
Pet 20:30 1001 ITA 1 Frosinone - Fiorentina pk 2-2 2,75
Ukupna kvota26,70

* Kvote prikazane u rubrici, bile su dostupne u trenutku tipovanja, i podložne su promenama

PIŠU: Đurđe MEČANIN i Miloš MILIĆ
Djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiket

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara