PRIJEPOLJE: U sudaru kombija i automobila povređene tri osobe, kilometarske kolone na ulazu u grad (FOTO)

A. Rovčanin

08. 11. 2018. u 13:46

U direktnom sudaru kombi vozila beogradskih registarskih oznaka i putničkog automobila sa tablicama Kosovske Mitrovice, koji se dogodio oko 12.30 časova na samom ulasku u Prijepolje povređene su tri osobe

ПРИЈЕПОЉЕ: У судару комбија и аутомобила повређене три особе, километарске колоне на улазу у град (ФОТО)

Foto: A.Rovčanin

U direktnom sudaru kombi vozila beogradskih registarskih oznaka i putničkog automobila sa tablicama Kosovske Mitrovice, koji se dogodio oko 12.30 časova na samom ulasku u Prijepolje iz pravca Bistrice, povređene su tri osobe.


Kako „Večernje novosti“ saznaju povređena lica nisu životno ugrožena i prevezena su u prijepoljsku Opštu bolnicu.



Saobraćaj na ovom delu puta u prekidu je zbog uviđaja koji vrši saobraćajna policji te su se stvorile kilometarske kolone u oba pravca.


Komadir Vatrogasno spasilačke jedinice Vujadin Kovačević kaže da su pripadnici ove jedinice morali da intervenišu i da seku vozila kako bi lekari Hitne pomoći mogli da izvuku povređe i da im pruže pomoć.


- Vatrogasci su uz pomoć specijalnog alata uspeli da izvuku iz smrskanog putničkog vozila dva lica koja su bila zarobljena u njemu od posledica sudara. Na svu sreću oni nisu životno ugroženi, preveženi su u bolnicu kao i vozač kombi vozila – kazao je Kovačević.



Tačan uzrok ove saobraćajne nezgode znaće se pošto policija obavi uviđaj.




Pratite nas i putem iOS i android aplikacije