Sreda, 15.03.2000.

19:59

Milosevic: Misija UN na Kosovu treba sto pre da se okonca

Izvor: B92

Default images
Predsednik SR Jugoslavije Slobodan Milosevic izjavio je da misija snaga UN na Kosovu treba "sto pre da se okonca" i optuzio medjunarodne snage da pomazu "teroristicke bande albanskih ekstremista", prenose drzavni mediji. U razgovoru sa najvisim rukovodiocima Vojske Jugoslavije, Milosevic je rekao da su jugoslovenska vojska i snage bezbednosti "sposobne da obezbede sigurnost svim gradjanima Kosova" i ocenio da to nije samo u njihovom interesu, vec i u interesu mira i stabilnosti u regionu. Snage UN ocigledno deluju u skladu sa nalozima americke administracije, naglasio je Milosevic i dodao da je odgovor na tu politiku jedino dosledna politika mira i ravnopravnosti za koji se zalaze Jugoslavija i vecina drzava i naroda u svetu. Analizirajuci borbenu gotovost VJ, Milosevic je dao odlicnu ocenu, isticuci da je ona "pouzdan faktor odbrane nezavisnosti, teritorije zemlje i slobode naroda".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Podeli: