Venecuelanska plej-of enigmatika

Vreme čitanja: 1min | sre. 07.11.18. | 12:56

Tačira redovno na svom terenu sebi dozvoljava GG partije, dok Zamora poseduje posebnu karmu koja domaću La Gvairu godinama drži u defanzivi

Plej-of enigmatika venecuelanske Klausure za veče i noć pred nama diktira raspisivanje dva para, od kojih prvi stiže u režiji  La Gvaire i Zamore. Gosti s prve utakmice vuku pobedu od 1:0, a to nije kapital iza koga ne stoji prošlost, uz nešto tekuće pozitivne statistike. To zaista ne bi mogli da podvedemo pod slučajnost pošto La Gvaira muku s ovim rivalom leči u suzama, sa sporadičnim X ishodima u poslednje tri godine. Dakle, Zamora je slavom već duže vreme okićen tim, možda i blagi, pa ipak dovoljan favorit za večeras, koji je utakmice s ovim rivalom poslednjih godina rešavala u 3+ ritmu.

Ponoćni tip ide na susret Tačira – Estudiantes Merida. Ovde je bukvalno sve u igri, pošto 0:0 iz prvog susreta nisu razlog, ni povod da se bilo koji tim istakne ni kao blagi favorit. Istina, oba tima su na poslednjih pet utakmica gađala X u tri navrata, s tim što je Estudijantes čak četiri puta ulazio u okvire prolaza GG igre. Pošto će noćas i jedni i drugi morati da navale, golovi za oba tima su sasvim prihvatljiva ideja koja uzgred nije omanula na sedam domaćinstava Tačire.

Izabrane vesti

Venecuela 1 – Klausura, četfrtfinale

21.00: (2,05) La Gvaira (3,10) Zamora (3,70)
23.55: (2,30)Tačira (3,05) Estudiantes Merida (3,15)

* Kvote su podložne promenama

FOTO: Shutterstock


tagovi

Venecuelaklausurasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara