Pavkov posle istorijske pobede: Prvog gola sam bio svestan, drugi nisam stigao ni da proslavim, bilo je neverovatno!

J. Jevremović

06. 11. 2018. u 22:29

Uzeo sam loptu i palo mi je na pamet da opalim, nisam video ni da li se neko ubacivao. Još sam pod utiskom svega - kazao je posle meča dvostruki strelac u pobedi nad Liverpulom

Павков после историјске победе: Првог гола сам био свестан, други нисам стигао ни да прославим, било је невероватно!

Slavlje Zvezdinih fudbalera Foto: N. Paraušić

Fudbaler Crvene zvezde Milan Pavkov, dvostruki strelac u pobedi nad Liverpulom (2:0), istakao je posle meča da je presrećan zbog istorijske pobede.

- Prvog gola sam bio svestan, a drugi je bio neverovatan, nisam stigao da ga proslavim. Uzeo sam loptu i palo mi je na pamet da opalim, nisam video ni da li se neko ubacivao. Još sam pod utiskom svega, Van Dajk i Matip me nisu štedeli. Ali to je njihov zadatak. Ušli smo mnogo bolje u utakmicu, u odnosu na prethodne, odmah se videlo koliko je velika želja naša. U svlačionici je bilo opšte oduševljenje, nisam stigao ni telefon da pogledam da pročitam silne poruke.

Pavkov je priznao da je dres sa večerašnje utakmice sačuvao za jednu osobu.

- Mnogi su mi tražili. Navijači, ne igrači Liverpula. Ne praktikujem ja to menjanje dresova. Čuvam ih za prijatelje i porodicu. A ovaj sam čuvao za jednu osobu specijalno.

Pričalo se o novom ugovoru?

-Pisalo se dosta, ali još mi nije zvanično ponuđen. Kad bude, onda ću razmotriti sve.

Navijači?

-Da ne uvredim druge navijače, ali ovo nema niko. Liverpul ima tu tradiciju i sve, ali ovaj osećaj na Marakani treba da se doživi. Ne verujem da su se oni uplašili, stalno igraju ovakve utakmice, ali su sigurno bili pod utiskom.

Pavkov sa početka priprema i Pavkov danas?

- Ja imam svoj put, trudim se da treniram vredno i to je to, ne odstupam od toga.

Drugi gol večeras je ličio na Žigićev?

- Jeste, dosta podseća, ali svaki je gol ipak za sebe. Ne bih mogao da kažem koji mi je draži, oba su mi draga, oduševljen sam.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije