06. novembar  2018. 19.17  | Izvor: Tanjug

U Crnoj Gori uhapšene tri osobe, a u Srbiji jedan muškarac

PODGORICA -

Crnogorska policija uhapsila je tri osobe po međunarodnim poternicama Interpola Beograd i Interpola UNMIK, a u Srbiji je uhapšen muškarac iz Bara, po poternici podgoričkog Interpola, saopšteno iz Uprave policije Crne Gore.

Na graničnom prelazu Kula, na izlazu iz Crne Gore, uhapšen je G.B (59) iz Srbije, na osnovu međunarodne poternice koju je raspisao beogradski Interpol, prenosi Blic.

Kako se navodi u saopštenju, on je tražen radi izdržavanja zatvora od četiri godine i devet meseci, na koje je osuđen presudom Višeg suda u Vranju zbog krivičnog dela nezakonita proizvodnja, posedovanje i distribucija narkotika.

Ulcinjska policija uhapsila je S.A (50) iz Srbije, po međunarodnoj poternici koju je raspisao beogradski Interpol, radi izdržavanja kazne zatvora od godinu dana, zbog krivičnog dela teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Po međunarodnoj poternici Interpola UNMIK, na graničnom prelazu Aerodrom Podgorica, crnogorska policija je uhapsila Dž. B (42) sa Kosova.

Kako se navodi, Dž.B. se potraživao radi izdržavanja zatvora od tri godine i šest meseci zbog krivičnog dela razbojništvo, počinjenog na Kosovu.

U Srbiji je, po međunarodnoj poternici Interpola Podgorica, uhapšen D. U (31) iz Bara koji se potraživao radi izdržavanja kazne zatvora od godinu dana zbog krivičnog dela prevara.