UPIŠITE 562 I POŠALJITE SMS NA 3030 : Pomozite Ivani da ozdravi i da se vrati svojoj deci!

Novosti Online

06. 11. 2018. u 10:38

Ivani Đorđević (33) je posle drugog porođaja otkriven zloćudni tumor grlića materice. Karcinom metastazirao na trbušnu maramicu, jetru i žlezde

УПИШИТЕ 562 И ПОШАЉИТЕ СМС НА 3030 : Помозите Ивани да оздрави и да се врати својој деци!

Ivana S. Đorđević

HUMANITARNA fondacija BUDI HUMAN – Aleksandar Šapić prikuplja novčana sredstva za Ivanu S. Đorđević (33).

Nakon drugog porođaja, Ivani je otkriven zloćudni tumor grlića materice.

Posle šest ciklusa hemioterapije i trideset zračnih terapija, tumor se smanjio. Ali, četiti meseca kasnije Ivana je osećala nesnosne bolove. Nakon detaljnih analiza ustanovljeno je da je karcinom metastazirao na trbušnu maramicu, jetru i žlezde.

Ivana je majka dvoje male dece, obraća se svim ljudima dobre volje da pomognu u skladu sa svojim mogućnostima kako bi nastavila svoje lečenje u Turskoj, jer su iscrpljene sve mogućnosti daljeg lečenja u zemlji, a vreme joj nije saveznik.

Pomozimo Ivani! Upišimo 562 i pošaljimo SMS na 3030. Za Ivanin život! Budimo humani!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Luka Marković

07.11.2018. 21:38

Zar X nož ne uništava metastaze manjeg obima (do 6cm ) u Turskoj ne može dobiti ništa više nego što može i kod nas ,jer Turci imaju "Sajber nož " što je sličan uređaj našem "X- nožu " koji se koristi jedino kada su metastaze u pitanju i koje su rizične da se odstranjuju hirurškim putem. Ali na stranu ovo moje malo izlaganje trebalo bi što prije da sakupimo novac i pružimo ovoj mladoj ženi da nastavi da živi.