Četvrtak, 17.02.2000.

20:53

Vojna posta iz Nisa podnela krivicnu prijavu protiv gradonacelnika Zivkovica

Izvor: B92

Default images
Gradonacelnik Nisa i potpredsednik Demokratske stranke Zoran Zivkovic saopstio je u izjavi za B2-92 da je vojna posta iz Nisa podnela protiv njega krivicnu prijavu zbog, kako stoji u dopisu, "iznosenja laznih vesti". Zivkovic je istakao da jos ne zna konkretan povod za krivicnu prijavu, ali je dodao da je zamenik javnog tuzioca u Nisu, Jova Tasic, zatrazio od Skupstine grada da se izjasni o imunitetu gradonacelnika.

Kako nam je gradonacelnik Nisa rekao predvidjena kazna za krivicno delo sirenja laznih vesti je tri godine zatvora. Protiv Zorana Zivkovica, pre dve sedmice, javni tuzilac u Boru takodje je podneo krivicnu prijavu zbog govora na mitingu Saveza za promene, jesenas, kada je Zivkovic rekao da “onaj ko je osudio Nebojsu Ristica, glavnog urednika TV Soko iz Sokobanje, na godinu dana zatvora ne zasluzuje da nosi casno ime Sokobanjca”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina besna: "Tražite rat – dobićete ga"

Ministarstvo trgovine Kine objavilo je danas da se oštro protivi povećanju carina na kinesku robu u Sjedinjenim Američkim Državama i najavilo da će preduzeti odlučne mere da odbrani svoja prava i interese.

17:18

14.5.2024.

1 d

Podeli: