Zrenjanin: Mladići letvom pretukli biciklistu

Zrenjaninska policija uhapsila je V. B. (24) i M. N. (21) iz okoline Novog Bečeja, zbog nanošenja teških telesnih povreda jednoj osobi.
Zrenjanin: Mladići letvom pretukli biciklistu
Foto: 021.rs
Sumnja se da su oni u četvrtak, 1. novembra, u večernjim časovima, na putu između Novog Miloševa i Bašaida, fizički napali i više puta udarili letvom J.O. (44) koji se tuda kretao biciklom. U Urgentnom centru zrenjaninske bolnice kod muškarca su konstatovane teške telesne povrede i upućen je u Klinički centar Vojvodine.
 
Kako je za 021 potvrđeno u Kliničkom centru, J. O. je primljen na Kliniku za neurohirurgiju KCV-a sa teškim telesnim povredama glave, gde se i dalje nalazi. Trenutno je u dobrom opštem stanju.
 
Protiv osumnjičenih su podnete krivične prijave i nakon saslušanja u Osnovnom sudu u Bečeju određen im je pritvor do 30 dana.
  • Cbj

    05.11.2018 15:00
    Mozemo mrzeti ameriku ali tamo ovakve dobro istretiraju i kvalitetno kazne.
  • Bob Rock

    05.11.2018 13:39
    Špalir
    Za takve jedini zakon je da se napravi špalir u 2 reda sa po 30 ljudi sa motkama
    i udarati dok prolaze kroz taj špalir. Pa kako im bude bude.
    Siguran sam da če se kriminal drastično opasti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Vojvodina