Kids&Teen Fashion Selection: Predstavljeni najuspešniji mali manekeni

by | novembar 5, 2018

Modna agencija Select ovog vikenda organizovala je drugi Kids&Teen Fashion Selection, jedinstven multimedijalni događaj koji okuplja najpoznatije dečije modne brendove i dizajnere koji kreiraju za decu i tinejdžere, kao i zvezde tinejdžera, organizujući besplatne zanimljive i edukativne sadržaje za njih.

Prvog dana ove velike dečije modne i kreativne manifestacije predstavili su nam se najuspešniji mali manekeni iz modne agencije Select, noseći modele najprestižnijih brendova, koji brinu o tome da i najmlađi budu stilizovani po onome što nova modna sezona donosi kao vladajući trend. Dečija radnja Menda prikazala je modele kuća koje već decenijama uspešno kreiraju za decu – Tom Tailor, Osh Kosh, Carter’s, Kanz. Modeli urbanog dizajna kolekcije Tom Tailor poručuju da je život u gradu, kao i u prirodi igra . U kolekciji Kanz prikazane su tople jakne i pantalone, ali i svečani modeli koje vole i veliki i mali.

Osh Kosh sa dugom tradicijom farmerki na tregere, u kolekciju je uneo i sve ostale odevne predmete kao što su romantične suknjice i haljinice sa tilom, zlatna boja u natpisima na majicama i neodoljive košulje i duksevi za dečake. Carter’s, poznati modni brend za bebe i decu svoju novu kolekciju „začinio“ je šarenim printovima i simpatičnim likovima.
Brend Original Marines prikazao je udobnu i koloritnu zimsku kolekciju prošaranu zanimljivim asesoarima, poput različitih kapa i interesantnih kišobrana.

Finale večeri usledilo je sa revijom DexyCo Kids, na kojoj je prikazan izbor dečije garderobe brendova Blukids, Idexe, Cool Club i Ninia. Mali manekeni modne agencije Select prošetali su pistom u sportskoj garderobi, modernim haljinicama različitih dezena, košuljama, polo majicama i pantalonama u različitim bojama, upotpunjenim haljinicama za male princeze koje odišu ekskluzivnošću i elegancijom. Na reviji DexyCo Kids sa svojim naslednicima pistom su prošetali I Ivana Peters, Leontina, Ana Štajdohar, Dr Feelgood i voditelj Dejan Pantelić.

Kids&Teen Fashion Selection karakteriše i bogat prateći program, u okviru koga su posetioci prvog dana mogli da uživaju u različitim baletskim i plesnim nastupima, prezentacijama borilačkih veština, pozorišnoj predstavi Brain O Brain, muzici hora Čarolija, ali i u druženju sa popularnim jutjuberima Stuberima.

Tagovi: