Naivna greška Modrih i očevo lukavstvo: Real bez dinara odvodi 17-godišnje Dinamovo dete?

Vreme čitanja: 1min | pon. 05.11.18. | 09:53

Ajdih Hasić po svemu sudeći ide u Madrid

Dovoljno je da ga ukucate na Gugl pretragu. Iskočiće i Barselona i Everton i RB Salcburgu, pre svega Borusija Dortmund. Ali prema poslednjim informacijama iz Hrvatske supertalentovano desno krilo karijeru nastavlja u – Realu! Naravno, kako govorimo o 17-godišnjem Ajdinu Hasiću pričamo i o omladinskoj školi Kraljevskog kluba, ne o prvom timu, ali svakako da jeste vest kada neko sa brdovitog Balkana ode u Real. Posebno na način na koji bi Hasić navodno trebalo da ode.

Sportske novosti naime pišu da Modri neće dobiti ni dinara obeštećenja, iako su na Maksimiru planirali milionski profit od prodaje mladog reprezentativca BiH. Međutim, prvo je trebalo potpisati novi ugovor, a preduslov je bio da se prvo raskine onaj stari, stipendijski, koji je trebalo da traje do 2021.

Izabrane vesti

Međutim, kako je Hasić maloletan, a otac mu živi u BiH uprava Dinama je ispala naivna. Poslala mu je poštom dva papira na potpis. Jedan raskid stipendijskog, drugi je potpis na novi, profesionalni ugovor. U Zagreb im se potpisan vratio samo raskid. I Hasić je postao slobodan igrač. U Dinamu svi zatečeni. Nisu ovo očekivali. Nikad im se nije desilo. Ali za sve postoji prvi put.

(FOTO: Reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara