Narodna stranka: Napadnuti naši funkcioneri u Vranju

Narodna stranka optužila je članove Srpske napredne stranke da su u Vranju pretukli funkcionere Gradskog odbora te partije Đorđa Ristića i Dragana Pavlovića i pozvala nadležne organe da u najkraćem mogućem roku procesuiraju "nasilnike iz SNS-a".
Kako se navodi, incident se dogodio nakon saopštenja Narodne stranke u kome je Ristić ocenio da je skandalozno što je prostor Doma kulture u Vranju izdat na korišćenje Srpskoj naprednoj stranci i da predstavlja kako je rekao, "uzurpaciju gradskih prostorija u stranačke svrhe".
 
Ristić je za N1 rekao da su ih članovi SNS-a napali kod su izlazili iz stranačkih prostorija, a da su sa uvredama nastavili čak i nakon dolaska policije, kao i u gradskoj bolnici u kojoj su pregledani. 
 
"Jedan od pripadnika SNS-a koga lično poznajem, počinje da nas vređa. Ne želim da interpretiram šta su govorili. Prilazim, kažem: 'Nije valjda da ćemo sada da pravimo frku neku?' I on ni meni ništa ne kaže, nego ovom (Pavloviću) udari telefon i udari ga. I onda dolaze još trojica, od kojih je jedan mene držao, a trojica su njega udarala. Oborili su ga na zemlju. Posle toga kad se sve završilo, ja sam dobio jak udarac od tog istog koji je započeo tuču, u potiljak i naočare su mi ispale. Onda sam ja pozvao policiju. Čak su nas i u prisustvu policije vređali, nazivali nas majmunima", rekao je Ristić za N1.
 
Predsednik vranjskog odbora Narodne stranke ranije je u saopštenju ocenio da je "jasno da je režim počeo fizički da se razračunava sa neistomišljenicima".
 
"Srpska napredna stranka svoju masovnost očigledno pokazuje time što mnoštvo njihovih članova fizički nasrne na jednog ili dvojicu neistomišljenika, ali mi ćemo, bez obzira na to nastaviti da ukazujemo na sve što na štetu građana Vranja radi SNS", kazao je Ristić.
 
Ristić je za Južne vesti rekao da će u ponedeljak u 12 sati održati konferenciju za novinare i da se trenutno zbog stresa nalazi na odeljenju Urgentne medicine.
 
Južne vesti nezvanično saznaju da su kamere sa zgrade Narodnog univerziteta zabeležile incident, te će policija pregledati snimke. Iz Policijske uprave u Vranju se još nisu oglasili ovim povodom.
  • Futog

    04.11.2018 20:34
    Www
    Pa ljudi udrite ih branite se!
  • Pedja

    04.11.2018 20:28
    Nemačka tridesetih
    Još jednom čestitke svim belim listićima i ostalim ekspertima opšte prakse koji su dozvolili da ovaj pakao nastane...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.