Na proleće počinje gradnja 2000 stanova za bezbednjake

17:11:00 04.11.2018, Komentara: 0

Novi Sad - Ključevi 12 stanova u zgradi na Jugovićevu, uručeni su aktivnim i penzionisanim pripadnicima Vojske Srbije i Ministarstva odbrane. Ključeve su uručili ministar odbrane Aleksandar Vulin, u prisustvu načelnika Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnika Milana Mojsilovića i predsednika Skupštine Grada Novog Sada Zdravka Jelušića.

Na proleće počinje gradnja 2000 stanova za bezbednjake

foto: Skupština grada Novog Sada

Kako je rečeno, ove godine je 667 pripadnika Vojske Srbije rešilo svoje stambeni pitanje preko Ministarstva odbrane.

Predsednik Skupštine Grada Novog Sada Zdravko Jelušić ocenio je da je ovo uvod jednog velikog projekta koji u dve faze treba da se završi na Jugovićevu, a to je gradnja 1.972 stana, kako bi se ljudi koji se brinu za bezbednost ove države i bezbednost građana doveli u poziciju da reše egzistencijalno pitanje. On je najavio da će prva faza izgradnje stanova na Jugovićevu početi na proleće, te da je ovaj projekat važan i za Novi Sad kao urbanu celinu.

- Posle duže vremena Novi Sad će dobiti jedno veliko naselje sa kompletnom infrastrukturom, školom, predškolskom ustanovom, parkinzima i svim pratećim sadržajima - podvukao je Jelušić.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Vedro
20°
Vlažnost: 53%
Pritisak: 1010.8 mb
Vetar: 9 m/s, SE
Sre 13° - 25° Jak vetar
Čet 14° - 24° Poslepodnevni pljuskovi

Anketa

Treba li poništiti izbore?