Venecija pod vodom, Salvini nasmejan FOTO

Zamenik premijera Italije i ministar unutrašnji poslova Mateo Salvini obilazio je područja pogođena nevremenom, a veliku pažnju izazvao je njegov selfi.

Izvor: B92, index.hr

Nedelja, 04.11.2018.

16:31

Venecija pod vodom, Salvini nasmejan FOTO
Foto: GettyImages

Velike nepogode pogodile su severnu i zapadnu Italiju, područja Trentina i Veneta.

Salvini se pridružio spasiocima na putu prema Belunu, području koje je kopnenim putem odsečeno i za koje se smatra da je najviše stradalo tokom nevremena poslednjih dana.

Salvini je juče obećao i prvih 200 miliona evra, koji će biti namenjeni za pomoć stanovnicima ugroženih oblasti.

Italijanski ministar obilazak ugroženih područja obeležio je nizom fotografija i selfija, koje je objavio na društvenim mrežama.

Jedna fotografija izazvala je najviše pažnje, a to je nasmejani selfi sa broda civilne zaštite u Veneciji.

Fotografija nasmejanog Salvinija u poplavljenoj Veneciji našla se na udaru komentara korisnika društvene mreže Tviter. Korisnici su u velikoj meri bili “zgroženi neprimernim poziranjem i nasmejanim licem zamenika premijera” s obzirom da se uputio na lokacije u kojima su ljudi i prirodna nastradali.

Salvini je u svom maniru odgovorio kritičarima sa Tvitera, poručivši “kritičarima, novinarima i profesorima sa levice kako ga nije briga za njih i da će nastaviti da radi i pomaže Italijanima”.

Najmanje 17 osoba poginulo je u nevremenu koje je ove sedmice pogodilo Italiju, a u poplavi kod Palerma, na Siciliji, život je ovog vikenda izgubilo devet osoba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: