Kolarov i Partizan? Ovo je epilog pregovora!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 04.11.2018.
15:54
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

U Humskoj mogu da budu zadovoljni.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Pisali smo na tu temu u proteklih par nedelja, Partizan se ponovo našao u nezavidnoj situaciji zbog zaostalih dugova iz mandata bivšeg predsednika Dragana Đurića, jer se u oktobru pojavilo hitno potraživanje od strane italijanskog menadžera Serđa Bertija kome je klub iz Humske ostao dužan 250.000 evra na ime transfera Adema Ljajića iz 2010. godine.

Ali, nedugo zatim, pojavila se informacija da je posle dodatnih razgovora crno-belih sa Bertijem, postignut dogovor sa mu se pomenuta suma isplati do kraja januara, tokom zimskog prelaznog roka.

Sve se ovo dešavalo u vreme redovnog monitoringa UEFA, što je dodatno otežalo situaciju crno-belima.

Ali, to nije sve.

U ponedeljak će dogovor biti i ozvaničen, Berti je odustao od tužbe FIFA, a danas se pojavio još jedan detalj u ovoj priči, koji je preneo ''Telegraf''. Pomenuti izvor je došao do saznanja da je Partizanu u pregovorima sa Bertijem pomogao i kapiten reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov, aktuelni fudbaler Rome, s obzirom da i on sarađuje sa pomenutim italijanskim menadžerom.

Teško je reći da li je uloga Kolarova bila ključna, ali ono što je najvažnije da je epilog pregovora povoljan za Partizan i da su crno-beli dobili još tri meseca da reše ovaj dugogodišnji problem.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke