Subota, 29.01.2000.

18:15

Poskupele karte za gradski prevoz?

Izvor: B92

Default images
Pojedinacna karta za javni gradski prevoz od ponedeljka ce kostati osam dinara, samoinicijativno su odlucili privatni prevoznici na sastanku u petak uvece u gradskom sekretarijatu za saobracaj. “Po svim parametrima karta bi trebalo da kosta najmanje 10 dinara, ali smo se ipak na kraju slozili da bude osam, s tim sto cemo najugrosenijim gradjanima, podeliti izmedju 10 i 15 hiljada besplatnih karata”, rekao je za Petar Sarac, direktor prevoznog preduzeca “Braca Sarac”. Gradski sekretar za saobracaj Tvrtko Gavranovic podseca da je za povecanje cena nadlezna republicka vlada i napominje da cena karte u vozilima GSP-a nece biti povecana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

23 h

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Podeli: