PREDSKAZANJE! CRVENA JUNICA, RIBE U MRTVOM MORU, ZMIJA NA ZIDU PLAČA! Sva 3 znaka smaka sveta su tu! Evo kad počinje! (VIDEO)
Foto: Printscreen YouTube, Printscreen Twitter

BIBLIJSKA PROROČANSTVA

PREDSKAZANJE! CRVENA JUNICA, RIBE U MRTVOM MORU, ZMIJA NA ZIDU PLAČA! Sva 3 znaka smaka sveta su tu! Evo kad počinje! (VIDEO)

Planeta -

U zadnjih nekoliko meseci pojavila su se tri znaka koja su podstakla tvrdnje da ostvaruju biblijska proročanstva o kraju sveta i dolasku Mesije.

Najprije se otelila savršena crvena junica, zatim su se u Mrtvom moru pojavile ribe, a onda se na Zidu plača u Jerusalimu pojavila zmija.

Podsećamo, u septembru ove godine u Svetoj Zemlji se prvi put posle 2.000 godina otelila savršena crvena junica. U Izraelu veruju da je to znak kraja sveta i da će uskoro Isus Hrist po drugi put doći i suditi živima i mrtvima.

Prema hebrejskoj Bibliji, to znači da će se Jevreji posle 2.000 godina vratiti u Izrael, sveti hram će biti ponovo izgrađen, a prirodne katastrofe će zbrisati nekoliko milijardi ljudi s lica zemlje u narednih sedam godina.

Antihrist će ustati i zavladati svetom, a presudna borba dobra i zla dogodiće se na Armagedonu.

Isus će se vratiti da bi konačno potukao Satanu, a onda će početi Sudnji dan.

Drugi znak je to što je Mrtvo more oživelo. Koncentracija soli u njemu je toliko visoka da samo nekoliko bakterija može da preživi, ali Mrtvo more sada oživljava! Izgleda da su se u njemu pojavili izvori sveže vode i u vodi su se prvi put pojavile ribe. Snimio ih je izraelski fotoreporter Noam Bedein i rekao da je na istom mestu uočio i biljke.

"Ovo mesto je prokleto u biblijskim vremenima, a sada možete da dođete i vidite ribe u mestima gde se voda povukla. O svemu tome pričao je prorok Jezekilj", rekao je Bedein.

Treći znak da su kraj sveta i dolazak Mesije blizu jeste zmija koja je prošle sedmice ispuzala iz kamena na Zidu plača u Jerusalimu i prekinula molitvu.Navodno je pokušala da napadne goluba, što neki tumače kao znak da živimo u opasna vremena. Na sreću, zmiju je primetio jedan vernik, koji se popeo na zid, uzeo je i odneo.

"Zloslutno znamenje, koje predstavlja edenska zmija, ponovo će se javiti u danima pre Mesije", navodi se.

Neki tvrde da početak kraja zapravo nastupa 2021. godine.

Kurir.rs/24sata.hr

Foto: Printscreen YouTube, Printscreen Twitter

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track