NAJAVA DANA (nedelja, 4. novembar): Đoković za titulu u Parizu, Partizan čeka Vošu

Vreme čitanja: 4min | ned. 04.11.18. | 08:14

Pogledajte koji nas to zanimljivi parovi čekaju danas

8249: ĐOKOVIĆ - HAČANOV, 15.00
(Tenis, Pariz)


Posle fantastične partije i pobede nad Rodžerom Federerom Đoković sada samo treba da završi posao i u finalu savlada Karena Hačanova. Do sada su se jednom sastali, i to na Vimbldonu, a srpski teniser je slavio s 3:0. Dakle, nema sumnje u to ko je favorit.

2022: MANČESTER SITI - SAUTEMPTON, 16:00
(Fudbal, Engleska 1)


Mančester siti je igrao nerešeno na poluvremenu, a slavio na kraju poslednja tri odmeravanja sa Sautemptonom. Ovde je jasno ko je favorit, pošto Siti juri titulu, a Sautepton golo prežiljavanje u Premijer ligi. Inače, Siti je slavio na poslednjih šest mečeva kod kuće u ligi, a a u poslednjih šest kola uspeo je da sačuva mrežu!

Izabrane vesti

4015: VILJAREAL - LEVANTE, 16:15
(Fudbal, Španija 1)

Možda smo očekivali da je Viljareal bolje plasiran tim na tabeli pred ovaj okršaj, ali to svakako nije slučaj. Levante za sada igra odlično, ima čak pet vezaih pobeda za razliku od Viljareala koji na poslednje četiri utakmice ima tri poraza.

2023: ČELSI - KRISTAL PALAS, 17:00
(Fudbal, Engleska 1)


Remijem protiv Arsenala Kristal Palas je prekinuo seriju od tri poraza, a zanimljivo je da je jedine dve prvenstvene pobede zabeležio na strani. To ne znači da bi Čelsi trebalo preterano da se brine - kec je najrealniji, možda uz 3+.

3527: SPARTA P. - SLAVIA P, 17:00
(Fudbal, Češka R. 1)

Velik derbi Češke Republike, jedan od najstarijih u Evropi. Sparta je opasna kod kuće gde je poražena samo jednom na poslednjih 10 mečeva u ligi, a na poslednja tri je došlo 1-1. S druge strane, Sparta je slavila na sedam od poslednjih osam gostovanja u nacionalnom šampionatu.

3022: MAJNC - VERDER, 18:00
(Fudbal, Nemačka 1)


Poslednji duel 10. kola Bundeslige. Verder je težak gost ovom protivniku, te je slavio na poslednja četiri dolaska u Majnc i to postigavši najmanje po dva gola. Pritom je Majnc u seriji od šest kola bez trijumfa što dovoljno govori u kakvom je stanju. 

4017: SOSJEDAD - SEVILJA, 18:30
(Fudbal, Španija 1)


Tri od četiri poslednja susreta Sevilje u gostima išla su u GG4+. Ako se utakmica bude razvijala u tom pravcu da se Sosijedad više pita, golova se nećemo nagledati, ali kako je navala Azijera Garitana u velikoj krizi – gol nisu dali poslednjih 180 minuta, kod kuće samo tri ove sezone – imaćete priliku da opustite ruku i više verujete drugom najboljem napadu Španije.  Opet, ko voli da pobriše prašinu sa istorijskih spisa i zaviri u prošlost mogao bi malo da se pokoleba- samo jedna pobeda Sevilje na Anoeti u prethodnih sedam godina...

2708: PARTIZAN - VOJVODINA, 19:00
(Fudbal, Srbija 1)


Voša je dobila samo dve utakmice u gostima ove sezone. Na šest mečeva van „Karađorđa“ dala je tek tri gola. Generalno, njeni susreti kad nije domaćin su neefikasni, jer je svaki od šest pomenutih završen u opsegu 0-2 gola. Štaviše, na isti način okončano je čak šest uzastopnih međusobnih susreta ovih rivala pre okršaja u plej-ofu prethodne sezone, kad su Lale slavile sa 2:1.

1032: UDINEZE - MILAN, 20:30
(Fudbal, Italija 1)


Milan se za sada drži pri vrhu tabele, a u ovo, 11. kolo je ušao kao četvrti. Sa druge strane, crno-beli iz Udina su u slaboj formi te su pri samom dnu tabele. Udineze je u seriji od tri poraza kod kuće na Frijuliju u Serriji A, a u poslednjih pet kola primio je najmanje po dva gola po meču. 

5024: MONPELJE - MARSELJ, 21:00
(Fudbal, Francuska 1)

Na poslednje tri utakmice Monpeljea kod kuće u Ligi 1 došlo je PK 1-1, a pri tome je uspeo da sačuva mrežu. Domaćin ovog susreta je neporažen u poslednjih 10 kola francuske Lige 1. Važno je znati i to da je na poslednje tri utakmice Marselja u L1 došlo 0-2 gola.

5503: BRONDBI - KOPENHAGEN, 12:30
(Fudbal, Danska 1)


Najveća utakmica danskog fudbala i kao takva teško je predvidljiva, kao i svi derbiji. Kopehagen je trenutno daleko boji i samim tim je favorit, ali kod kalđeja ipak treba obraitit više pažnje na golove. Naime, na sedam utakmica Brondbija u poslednjih osam kola došlo je 3+, dok je Kopenhagen postigao najmanje po tri gola u poslednje tri runde danskog šampionata.

3021: MEHENGLADBAH - DIZELDORF, 15:30
(Fudbal, Nemačka 1)


Borusija spektakularno igra pod Lusijanom Favrom. Na dva prethodna gostovanja postigla je po četiri gola, a za utakmicu Volfzburgu očekuje se da spreman bude i prvi golgeter Pako Alkaser. Bruno Labadija posebno je zabrinut zbog loših partija kod kuće, gde njegov tim nije dobio od prvog kola. Kako je ipak na svakom meču postignut barem po gol, očito da na odbrani i te kako mora da se poradi. Jasno vam je da je GG sigurica kada Vukovi igraju, pa ko sumnja u dvojku eto mu alternative.

8236: BARTI - VANG, 09.00
(Tenis, Džuhaj)

Ovo će biti drugo odmeravanje Australijanke i Kineskinje. Prvi put su se sastale baš ove godine, ali na šljaci Strazbura kada je slavila Barti u dva seta, ali ne bez porblema. I ovaj put sedma igračica sveta je favoritkinja, ali treba imati na umu da Vang igra tenis života, a da je pritom podržva domaća publika. Ovo bi mogao biti napet meč za pehar i veliku lovu.


tagovi

najava danaNovak Đokovićbet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara