NOVE NEMILE SCENE U SUPERLIGI: Prekinuta utakmica u Surdulici! Trener Dinama povukao ceo tim sa terena zbog penala! (VIDEO)
Foto: FK Partizan/ Miroslav Todorović

skandalozno

NOVE NEMILE SCENE U SUPERLIGI: Prekinuta utakmica u Surdulici! Trener Dinama povukao ceo tim sa terena zbog penala! (VIDEO)

Fudbal -

Fudbaleri Dinama iz Vranja doživeli su novi poraz i tako preuzeli fenjer u Superligi Srbije.

Dinamo je poražen na gostovanju ekipi Radnika iz Surdulice rezultatom 2:0, a jedini strelac na meču bio je Zlatanović u 6. i 45. minutu meča.

Ne bi ova utakmica bila ništa preterano zanimljiva za širu javnost da se nije desila jedna veoma zanimljiva situacija.

Ponovo je u centru pažnje bio trener gostiju Dragan Antić popularni Recko.

Utakmica u Surdulici bila je prekinuta pošto je sudija Bojan Nikolić svirao penal za domaći tim koji je iskoristio Zlatanović.

Antić je pre samog izvođenja penala naredio da njegovi igrači napuste teren, a onda se srećom urazumio i vratio celu ekipu na teren.

Inače, ono nije prvi put da ''Recko'' radi ovako nešto. Slična scena se desila u Kruševcu kada je Antić iz protesta zbog dosuđenog penala na kratko povukao svoje igrače sa terena.

- Vidim da ih je to pogodilo. Naravno, hoće da nas izbace. Kažu da su nam izašli u susret, a istina je sasvim drugačija. Sve je počelo kad smo ih pobedili u prijateljskom meču. Ta kontrolna utakmica ima mnogo dublju pozadinu. Sklonili su te sudije samo zato što je Radnik izgubio. Svi znamo kako je postao predsednik FS RIS. Sudije koje su nam dosudile penal protiv Napretka i Čukaričkog direktno je Tončev delegirao. Dinamo je na vetrometini, a Novica Tončev, kao predsednik FS Regiona istočne Srbije zloupotrebljava svoj položaj kako bi ispao Dinamo, a ne Radnik - rekao je nedavno Antić za Sportski žurnal.

Kako je sve izgledalo pogledajte na sledećem videu.

Dinamo posle 15 kola ima samo dve pobede, uz remi i 12 poraza.

Kurir sport

Foto: Partizan.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track