Nova vest
Fudbal

Subota, 03.11.2018.

15:22

Rašford u 92. minutu spasao Junajted u Bornmutu

Pogotkom Markusa Rašforda u drugom minutu nadoknade fudbaleri Mančester junajteda savladali su u gostima Bornmut sa 2:1.

Izvor: B92

Autor:B92

Rašford u 92. minutu spasao Junajted u Bornmutu
Photo by Catherine Ivill/Getty Images

Junajted je u 11. kolu Premijer lige napravio preokret pošto je gubio u prvom poluvremenu i nastavio da popravlja formu posle užasnog starta sezone.

Posle nekoliko prilika, ekipa Edija Haua je stigla do vođstva nakon odlične akcije – odbrana gostiju je kasno izašla posle prekida, lopta je došla do Stanislasa na desnom boku, koji je idealno poslužio Kaluma Vilsona za vođstvo Bornmuta.

Do tog trenutka domaćin je propustio nekoliko prilika, usledio je period bolje igre Junajteda koji u 35. minutu dolazi do izjednačenja.

Lepu akciju odigrali su Huan Mata i Aleksis Sančes, Čileanac je vratio povratnu do Antonija Marsijala koji je nastavio golgetersku seriju.

Igrači u roze dresovima bili su nadmoćniji u nastavku, fantastične prilike imali su rezervisti Markus Rašford, Ander Erera i Džesi Lingard, ali su mreže mirovale sve do samog finiša.

Tada je Rašford iskoristio zbunjenost odbrane Bornmuta i uz mnogo sreće iskoristio asistenciju Pola Pogbe za konačnih 2.1.

Srpski reprezentativac Nemanja Matić odigrao je čitav meč za Junajted.

Posle ovog trijumfa ekipa Žozea Murinja skočila je na sedmo mesto sa 20 bodova, koliko ima i šestoplasirani Bornmut.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu