FBI:Novi sumnjivi paket poslat milijarderu Tomu Stejeru

Tanjug

02. 11. 2018. u 23:14

Federalni istražni biro saopštio je da je otkrio još jedan paket adresiran na kalifornijskog milijardera i demokratu Toma Stejera, koji je ranije pozivao na opoziv (impičment) američkog predsednika Donalda Trampa

ФБИ:Нови сумњиви пакет послат милијардеру Тому Стејеру

Federalni istražni biro saopštio je da je otkrio još jedan paket adresiran na kalifornijskog milijardera i demokratu Toma Stejera, koji je ranije pozivao na opoziv (impičment) američkog predsednika Donalda Trampa.

FBI je na Tviteru objavio da je paket pronađen sinoć u jednoj pošti u blizini San Franciska.

Kako prenosi AP, paket je sličan onima koji su slati istaknutim demokratama, kritičarima Trampa i medijima i za šta je optužen Cezar Sajok (56).

Sajok je optužen da je poslao najmanje 15 improvizovanih eksplozivnih naprava. Uhapšen je prošle nedelje.

Ovo je drugi paket koji je poslat Stejeru, a prvi je pronađen 26. oktobra.

Više paketa sa improvizovanim bombama presretnuto je u SAD, a bili su namenjeni, između ostalih, bivšem predsedniku Baraku Obami, bivšoj predsedničkoj kandidatkinji Hilari Klinton, ali i Si-En-Enu.

Nijedna bomba nije eksplodirala i niko nije povređen.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Bane kan

03.11.2018. 16:40

Smesni neki paketi, kako da se niko od tih zlotvora ne upeca? Zato sto verovatno sami nerucuju pakete i placaju za tu uslugu. Demokrate pokazuju kako izgleda njihova demokratija uz pomoc medija sa laznim narucenim vestima. Tuzna americka demokratija u koju jos neki amerikanci veruju. A nema je, sve vesti su narucene i nista sto im nije po volji ne moze biti objavljeno. Cak ni Tramp im nista ne moze, svojim parama vladaju medijima