Nova vest
Fudbal

Petak, 02.11.2018.

22:45

Mbape i Nejmar pogodili za pobedu "svetaca" nad Lilom

Strašni tandem, Nejmar i Mbape. Brazilac i Francuz su bili kreatori nove pobede prvaka Fracuske, ovog puta nad Lilom, 2:1.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Mbape i Nejmar pogodili za pobedu
EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Mučili su se "sveci" na "Parku prinčeva", ali su ipak uspeli da nastave fantastičnu ligašku seriju i da stignu i do 12 pobede uz nastavak stopostotnog učinka.

Bila je to, narolito u prvom poluvremenu, revaija promašaja domaćina. Počelo je sve prilikom Mbapea u desetom minutu, kada je reprezentativac Francuske zamalo bio neprecizan.

Anhel di Marija je u 22. minutu imao kolosalnu šansu, ali je golman Lila Mainjan sjajno intervenisao, da bi dva minuta kasnije Markinjos šutirao glavom preko prečke.

Tomas Menije je u 30. minutu za malo pucao preko prečke gola gostiju, da bi Mainjan u 40. minutu sjajno zaustavio pokušaj Nejmara iz slobodnog udarca.

Što igračima Pari Sen Žermena nije uspelo u prvom delu, jeste u nastavku i to u poslednjih 20 minuta susreta. U 70. minutu, Nejmar je pravovremeno proigrao Mbapea koji je izbegao ofsajd zamku i odličnim udarcem desnom nogom sa 18 metara, savladao golmana Lila.

Mbape se revanširao kolegi asistencijom u 84. minutu za 2:0. Brazilac se namestio na šut i pogodio bliži, levi donji ugao gola Lila za 2:0.

Gosti su uspeli da u trećem minutu nadoknade smanje na 2:1 i to iz penala, strelac je bio Nikolas Pepe, pošto je prethodno Tilo Kerer igrao rukom.

Nejmaru je ovo bio deveti ligaški gol na deset utakmica, dok je Mbape u osmom meču u šampionatu postigao svoj 11. pogodak.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

7 h

U fokusu

Vidi sve