Nova vest
Fudbal

Petak, 02.11.2018.

22:25

Srpsko-hrvatska veza, Jović asistirao Rebiću – nova pobeda Ajntrahta

Fudbaleri Ajntrahta iz Frankfurta pobedili su Štutgart sa 3:0 u meču desetog kola nemačke Bundeslige.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Srpsko-hrvatska veza, Jović asistirao Rebiću – nova pobeda Ajntrahta
EPA-EFE/RONALD WITTEK

Ajntraht je dva gola dao u prvom i jedan u drugpm poluvremenu, Luka Jović ovog puta nije bio strelac za tim iz Frankfurta ali jeste bio asistent.

Njegov, Kostićev i Gaćinovićev tim je poveo u 11. minutu golom Sebastijana Halera. Haler je iskoristio odbitak i pretvorio ga u vođstvo, posle odličnog šuta Luke Jovića i odbrane golmana Štutgarta.

Ziler je bio savladan i pre toga, u četvrtom minutu kada je Rebić pogodio mrežu, a sudija posle pregleda VAR snimka zbog ofsajda poništio pogodak.

Na 2:0 povisio je Rebić u 32. minutu. Jović se dobro namestio uz desnu gol-aut liniju, podigao loptu idealno za hrvatskog internacionalca koji je glavom smestio u mrežu.

Konačan rezultat postavlja Miler u 90. minutu, lepim golom glavom posle brze akcije i centaršuta Džetra Viljemsa.

Ajntraht je pobedom došao do trećeg mesta na tabeli Bundeslige sa 17 bodova. Dva više ima Bajern, a Borusija Dortmund ima 21. Štutgart je poslednji sa pet bodova iz deset utakmica Bundeslige.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve