Rastakhan’s Rumble je nova Hearthstone ekspanzija!

Počeo je BlizzCon, a to tradicionalno znači i najava treće Hearthstone ekspanzije u godini.

Izvor: Nikola Saviæ RUR

Petak, 02.11.2018.

22:12

Rastakhan’s Rumble je nova Hearthstone ekspanzija!

Prethodnih godina smo imali zanimljive “treće” ekspanzije, nakon gangstera u Mean Streets of Gadgetzan i potrage za blagom u Kobolds and Catacombs, sad se selimo u džungle trolova i Gurubashi Arenu, jer nam stiže Rastakhan’s Rumble!

Nova ekspanzija nas vodi na čuveni gladijatorski događaj u Gurubashi Areni koji se odigrava jednom u sto godina, i njime predsedava legendarni kralj Rastakhan.

Sinematik, kao što je već decenijama standard Blizzarda, zaista izgleda i zvuči vrhunski, a posebno nam se sviđa pomalo “metal/hard rock” vajb koju ima propratna numera. Tema ekspanzije jeste borba u Gurubashi areni, ali i uopšte trolovi, džungle, duhovi, vudu magija i naravno Loa božanstva. Ekspanzija nam donosi ukupno 9 Loa u vidu legendarnih karata, i svaka od klasa će dobiti po jednu, a već smo imali prilike da vidimo Paladin Loa.

Tu je i nova mehanika, Overkill, koja radi nešto kada miniona ubijete sa više Damage nego što je potrebno. Tako smo videli Epic Warrior oružje Suthraze, koje može da napada iznova i iznova ukoliko se aktivira Overkil.

Tu su i Spirit karte, za svaku klasu po jedan 0/3 minion sa zaista moćnim efektom, i koje imaju stealth po jedan potez kako bi igrači imali priliku i da iskoriste njihov pasivni efekat.

Klase su predstavljene kao “timovi” u areni koji su tu došli da se bore, i logično, svaki tim ima svog šampiona, najmoćnijeg borca u areni da ih predstavlja. U gejmplej smislu – to su legendarne karte klasa. Više detalja o tome ko su klase, odnosno timovi u areni, možete pročitati na zvaničnoj objavi ekspanzije, a mi vam pišemo više detalja o novim kartama večeras kada pogledamo “What’s Next” panel na BlizzConu za Hearthstone.

Izvor: RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: