Nova vest
Fudbal

Petak, 02.11.2018.

18:31

Sari prelomio, Kejhil ostaje kapiten Čelsija

Menadžer Čelsija Mauricio Sari potvrdio je da će reprezentativac Engleske Geri Kejhil i dalje biti kapiten "plavaca".

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Sari prelomio, Kejhil ostaje kapiten Čelsija
Photo by Mike Hewitt/Getty Images

Kehjil je na toj poziciji od 2017. i odlaska Džona Terija iz kluba, a Italijan, koji je letos stigao iz Napolija, odluku je doneo posle nekoliko meseci razmišljanja.

Kejhil je ove sezone uglavnom na klupi za rezervne igrače i u njegovom odsustvu Španac Sezar Aspilikueta je bio u ulozi kapitena, ali Sari veruje da je bolje da ne menja ništa.

"Kao što se videlo na ranijim mečevima, Kehjil je naš kapiten kad god je na terenu, a kada on ne igra, tu ulogu ima Aspilikueta, kao što je bio slučaj u Barnliju. Tako da je naš kapiten Kejhil. Bio je to i prošle sezone. Razgovarao sam sa igračima i svi su imali samo pozitivne reči o njemu u toj ulozi", izjavio je bivši strateg Napolija.

Nekadašnji defanzivac Boltona je odigrao svega pet od ukupno 16 mečeva londonskog kluba u svim takmičenjima ove sezone, ali samo jednom je to bilo u Premijer ligi, 21 minut na utakmici sa Vest Hemom u septembru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve