Nova vest
Fudbal

Petak, 02.11.2018.

18:02

Murinjo ismejao video sa Instagrama kapitena Antonija Valensije

Žoze Murinjo očigledno nije zaboravio "slučajan" lajk komentara koji se odnosio na njegovo urušavanje igre Junajteda a koji je "potpisao" Antonio Valensija.

Izvor: Z. K.

Autor: Z. K.

Murinjo ismejao video sa Instagrama kapitena Antonija Valensije
Photo by Michael Regan/Getty Images

Iako se Ekvadorac kasnije pravdao kako "nije znao šta lajkuje", šteta je učinjena, a Murinjo je defanzivcu sada uzvratio na sličan način.

Na konferenciji za štampu uoči gostovanja Bornmutu, Murinja su pitali da li će kapiten igrati, pošto je na Instagramu postavio video kako žestoko trenira u teretani. Valensija nije igrao još od remija sa Valensijom (0:0) posle kojeg je lajkovao jedan post na Instagramu koji je pozivao na Murinjovu smenu.

"Gledao sam nešto smešno na Antoniovoj Instagram stranici gde on kaže, rad, rad, rad... Da rad, ali bez ikoga oko njega, jer je povređen i ne može da trenira sa timom. Tako da, nije spreman", kaže Murinjo.

Ovo nije bio prvi put da Portugalac komentariše postove njegovih fudbalera preko društvenih mreža. U septembru je kritikovao Pola Pogbu koji je postavio video kako se on i Andreas Pereira smeju tokom kup meča sa Derbijem kada su "ovnovi" eliminisali Junajted na penele.

Junajted će u subotu od 13.30 biti osim bez Valensije i bez Dioga Daloa i Maruana Felainija. Takođe, Murinjo je rekao da niko u klubu ne razmišlja trenutno o borbi za titulu.

"Kada ste van top četiri nema razloga da se govori o borbi za titulu. Kada budemo u tom društvu, a bićemo sigurno, onda možemo da pričamo, gledamo kalendar, raspored, povrede. Sada smo van tog kruga i potrebni su nam bodovi do kraja decembra kako bismo bili u boljoj poziciji nego što smo sada. Mislim da ćemo svakako biti bolji tada", zaključio je Portugalac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve