Nova vest
Košarka

Petak, 02.11.2018.

11:11

Radonjić: Loše odluke u završnici, mogli smo do pobede

Dejan Radonjić, trener Bajerna iz Minhena, nije bio zadovoljan kako je njegova ekipa odigrala završnicu utakmice protiv Fenerbahčea u Istanbulu.

Izvor: PT

Autor: PT

Radonjić: Loše odluke u završnici, mogli smo do pobede
Foto: Getty Images

Minhenski klub odigrao je veoma dobar meč protiv tima Željka Obradovića, međutim u poslednjim minutima ispustili su priliku da pobede.

"U prvom poluvremenu smo trebali bolje da igramo odbranu. U drugom smo igrali mnogo bolje u polju, ali smo na kraju izgubili u poslednjem minutu. Napravili smo nekoliko loših poteza u napadu završnim minutima", rekao je Radonjić.

Derik Vilijams najzvučnije je pojačanje Bajerna ove sezone i jedno od najzvučnijih u Evropi, međutim u Istanbulu nije imao dobru utakmicu (1/9 iz igre).

"Pričali smo sa Derikom posle meča. Ovo mu je tek treća utakmica u Evroligi, normalno je da se dešavaju takve stvari, ali pričaću ponovo s njim. Borili smo se, mogli smo da pobedimo. Ali kao što sam ranije rekao birali smo loša rešenja i to je uzrok poraza", kazao je nekadašnji trener Crvene zvezde.

Posle pet odigranih utakmica Bajern ima skor 2/3, dok je Fenera na 5/1.

Pročitajte još:
Gudurić dobio šansu i srušio Radonjićev Bajern

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu