Vučić i Netanijahu: Zadovoljni saradnjom u svim oblastima

Predsednik Aleksandar Vučić razgovarao je u Varni sa predsednikom Vlade Izraela Benjaminom Netanijahuom.

Izvor: Tanjug

Petak, 02.11.2018.

11:08

Vučić i Netanijahu: Zadovoljni saradnjom u svim oblastima
Foto: B92

Tom prilikom, Vučić je istakao da su odnosi dveju zemalja tradicionalno dobri, ali da još postoji prostor za razvoj trgovinske razmene i povećanje broja izraelskih investicija u Srbiji.

"Zadovoljni smo saradnjom u svim oblastima", rekao je predsednik Vučić, pozitivno ocenivši i porast broja izraelskih turista u Srbiji.

U periodu od januara do septembra 2018. godine ukupna trgovinska razmena iznosila je 55,5 miliona dolara. Sem o bilateralnim odnosima, Vučić i Netanijahu razgovarali su i o evropskim integracijama, ekonomskoj saradnji i globalnim bezbednosnim izazovima, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika.

Netanijahu je zahvalio Vučiću na obnovi sinagoge u Subotici, kao i na otvaranju Ulice Teodora Hercla u Beogradu tokom posete predsednika Izraela Ruvena Rivlina. Premijer Netanijahu prihvatio je poziv predsednika Vučića da poseti Srbiju.
Foto: B92

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: