Najnovije vesti
Sudbine
DARKOVI RODITELJI POLA SATA PROVELI U BOLNICI Ograničene posete pevaču zbog opasnosti koja preti

DARKOVI RODITELJI POLA SATA PROVELI U BOLNICI Ograničene posete pevaču zbog opasnosti koja preti

Roditelji Darka Lazića i danas su rano ujuturu stigli u bolnicu kako bi posetili svog sina koji je svakim danom sve bolje, kako kažu lekari iz KBC Zemun. Danas će im biti saopštena odluka sa konzilijuma koji je u toku.

Darko Lazić Foto: Rajko Ristić / RAS Srbija
Darko Lazić
Roditelji Darka Lazića
Foto: A. Č. / RAS Srbija
Roditelji Darka Lazića

Majka Branka i otac Milan dolaze nekoliko puta u toku dana, a pri današnjoj prvoj poseti Darku zadržali su se na intezivnoj nezi oko pola sata.

Zapolseni u KBC Zemun rekli su danas da su u bolnici posete veoma rigorozne zbog virusa koji trenutno vlada. Oni moraju biti oprezni pogotovo kada je zdravlje pevača u pitanju jer ne bi smeo da bude izložen dodatnim infekcijama.

Darko se polako oporavlja, čeka se odluka lekara šta će dalje raditi jer su im trenutno najveći problem njegovi unutrašnji organi.

Foto: RAS Srbija

Podsetimo, Darko je u saobraćajnoj nezgodi koja se desila prošlog utorka zadobio teške telesne povrede. Polomljena mu je jagodica, dobio je hematom na glavi, a polomljena su mu i rebra koja su probušila plućno krilo. Zbog unutrašnjeg krvarenja lekari su mu izvadili slezinu, a butna kost na kojoj je zadobio prelom i to u delu koji ulazi u karlicu je pričvršćena ekstenzijama kako ne bi sama počela da zarasta.