Bejlu "titula" - Najgori od najgorih!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 01.11.2018.
10:40
Izvor: Sportske.net

Navijači rekli svoje.

Epa/Rodrigo Jimenez
Epa/Rodrigo Jimenez

Povezane vesti

Madridski Real igra sezonu za zaborav, odluka uprave da na mesto koje je upražnjenim ostavio Zinedin Zidan postave Julena Lopetegija, ispostavila se kao loša, a da ne govorimo o činjenici da nije angažovana zamena za Kristijana Ronalda.

Sve to dovelo je do toga da ove sezone gledamo jednu od najgorih generacija u istoriji kluba, o čemu svedoči i podatak da su prvi put u 116 godina vezali 481 minut bez postignutog gola.

Epilog svega je naravno otkaz koji je nedavno Lopetegi dobio, ekipu je preuzeo Santijago Solari, koji se čini kao prelazno rešenje.

Ipak, bivši igrač "Los Blankosa" je na debiju ostario pobedu, doduše protiv niželigaša Melilje u Kupu kralja (4:0), videćemo kako će se pokazati za vikend protiv Valjadolida.

"Marka" je dala šansu navijačima da odrede svoje krivce za ovu krizu "Los Blankosa", napravili su glasanje za igrača koji je po njima najveći razlog iza loših rezultata.

Ubedljivo najviše glasovao dobio je Geret Bejl, Velšanin koji je svojevremeno plaćen više od Kristijana Ronalda trebalo je da nadomesti njegov učinak ove sezone, daleko je od toga sa tri gola i dve asistencije u Primeri.

Za sada ima 56,2 hiljada glasova.

Na drugom mestu nalazi se Serhio Ramos, kojeg kritikuju ponajviše jer je bio jedan od igrača koji su insistirali na Lopetegijevom angažovanju (53,2k glasova), dok je na trećem mestu osporavani Benzema (46,3k).

U top 10 su i Varan, Asensio, Modrić, Kros, Isko, Kurtoa i Marselo (napisanim redosledom).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
afgasdfgas
Friday, 02.11.2018
23:47

Ali njega jeonaldo kocio? :D

avatar
OGLoc
Thursday, 01.11.2018
13:58

samo da je malo sporiji ne bi reala nikad vidio

avatar
Bojan Samardzic
Thursday, 01.11.2018
12:08

Pa sigurno da se najvise ocekivalo od Bejla da 'prodise', nakon odlaska Ronalda i Zidana. Na pocetku sezone je bio dobar, tad je Real i igrao dobro, onda se sve strmoglavilo. Ako sad nije uspio da pronadje sebe, nema mu pomoci. Ipak, meni se cini da je losa forma Marsela i Modrica, kao i povrede Karvahala i generalno ceste povrede, najveci uzrok krize Reala.

avatar
Hannibal Lecter
Thursday, 01.11.2018
17:01

real je morao da dovede pojacanja gotovo u svim linijama tima.... prvo ybog odlaska Zidana i CR da se ekipa razdrma i svi krenu od nule, drugo da se nadomesti -50 golova koje je davao CR, trece ekipa je zasicena i pojedini igraci su usli u zeniti ili ga lagano prolaze. Nisam za velika ulaganja svake sezone ali real godinama ne dovodi igrace za prvi tim, vec klupu i buducnost sto je glavni problem. Ove god je potroseno preko 100 m na pojacanja a niko nije poceo utakmicu kod Lopetegija.... uzasna politika trenera i Pereza.

avatar
Bojan Samardzic
Friday, 02.11.2018
14:35

Slazem se, osim konstatacije sa kojom su gotovo svi saglasni ovih dana - da je nemoguce nadoknaditi Ronaldovih 50 golova. Istina je da je Ronalda nemoguce zamijeniti, on je puno toga donosio, ali i uzimao - svaka lopta je morala ici na njega. Od tih 50 golova, 10 je uzeo od Benzeme, 5 od Bejla, 5 od Asensija ili Iska... Karikiram, ali ocekivalo se da ostali igraci dobiju vise slobode i tako nadomjeste dio Ronaldovih golova. Ocigledno, plan nije uspio, ali je bio sasvim na mjestu. Dovodjenje npr. Azara bi bilo pogresno ljetos, jer bi onda Asensio bio u vjecnoj sjenci. Sad je vec druga prica.

avatar
Mangus
Thursday, 01.11.2018
12:02

Bejl nosi teret odstete koja je za njega placena. I ambicija celnih ljudi kliba da on bude zamena za ronalda. A on to prosto nije. Mentalno, fizicki, nikako

avatar
Hannibal Lecter
Thursday, 01.11.2018
11:55

koliko je samo Perez tvrdoglav sa ovim Bejlom da srlja u spostvenu propast... prodaj ga i rekonstruisi ceo napad. Prethodnih godina ga kao gusio CR, sad bez njega jos gori... nije rodjeni pobednik i predvodnik... kartu u jednom smeru treba dati. Lopetegi oba rezervna beka posalje na pozajmicu Hakimi, Teo... Sta je sa glavom?

avatar
Boixos_Nois
Thursday, 01.11.2018
11:54

Kad se sjetim da je se pisalo za ovog Bejla da je bolji od Nejmara... Doduše, nije ni Nejmar ništa bolji u zadnje vrijeme ali je izmislio fudbal za ovog... Ili da je Asensio buduća zlatna lopta :D

avatar
conecorleone
Thursday, 01.11.2018
15:44

I ja sam cuo da je Dinj novi Roberto Karlos,da je Alkaser novi Suarez pa i da je Andre Gomez prirodna zamena za Cavija i od svih njih samo je Ajtekin uspesno zamenio Veba :D

avatar
Badr Hari
Friday, 02.11.2018
15:38

Svašta nešto si ti čuo što niko nikada nije ni rekao, a kamoli napisao. A da je Bale izmislio fudbal za Neymara, da je Asensio budući osvajač ZL, da je Sebaljos top klasa itd. to si ovde mogao da pročitaš više stotina puta. A da su jedino Čakir, Oliver, Kassai, Klatenburg, Rocchi & Co. nezamenljivi to si video u prethodnih 5 godina, a ne samo čuo ili čitao ovde. Sa njima na čelu Reala i Solari će biti 'magični' Solari. :D Nadamo se samo da neće bežati u tunel ko Zidan nakon 'velikog uspeha' njegove ekipe. :D

avatar
conecorleone
Thursday, 01.11.2018
23:23

Asensio ima 21 godinu a o bajkama navijaca barse necu da pricam,sve su ispricane.

avatar
Boixos_Nois
Thursday, 01.11.2018
18:34

To nikad niko nije pisao niti je kad ko pravio takve usporedbe... A hajde ti pogledaj komentare vas navijača Reala za Asensia nakon one 2 utakmice superkupa prošle sezone protiv Barcelone xD