"Treba li ministar da razmišlja hoće li ga presresti?"

Državna sekretarka MUP Dijana Hrkalović smatra da tužilaštvo treba da reaguje na pretnje upućene ministru Nebojši Stefanoviću.

Izvor: B92

Sreda, 31.10.2018.

19:26

Foto: TANJUG/ MUP REPUBLIKE SRBIJE

Ona je navela da je na pres konferenciji na kojoj su bili i "samozvani novinar M. D.", ali i ljudi iz kriminalnog miljea, tražena ostavka ministra.

"Ne možete da se ne zapitate da li su to pretnje s obzirom da dolaze od takve grupe lica i treba li ministar da razmišlja hoće li ga presresti članovi pokreta 'Levijatan' pod fantomkama koji i običnim građanima upućuju zastrašujuće pretnje na društvenim mrežama", navela je Hrkalovićeva u saopštenju za medije i dodala da se nada da adekvatna reakcija nadležnih organa neće izostati.

Hrkalovićeva smatra da tužilaštvo treba da reaguje s obzirom na to da, kako kaže, pokret "Levijatan" čine "braća ubica vođa kriminalnih grupa i idolopoklonici Luke Bojovića i Filipa Koraća".

Ona navodi i da je novinar M. D. samo "Izvršilac Jeremića i Đilasa", koji prenosi pretnje ministru, a njegovo ponašanje naziva licemernim s obzirom na to da se, kaže, Stefanović ranije "iskreno i momentalno" založio za to da se hitno rasvetli slučaj objavljivanja fotografije M. D. na društvenim mrežama.

Ranije, na konferenciji za novinare pokreta "Levijatan", koji se bavi sprečavanjem nasilja nad životinjama, poručeno je da ministar Stefanović treba da podnese ostavku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: