');
Najnovije vesti
Blic Vesti Politika

Lista SNS prva predala listu u Lučanima

Predstavnici liste "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Lučane i Dragačevo" - Srpska napredna stranka", prvi su predali potpise za predstojeće lokalne izbore koji će se održati 16. decembra ove godine.

izbori glasanje Foto: D. Milenković / RAS Srbija
izbori glasanje

Kutiju sa prikupljenim potpisima građana i listom kandidata, Opštinskoj izbornoj komisiji predao je, sinoć, Milivoje Dolović, aktuelni zamenik predsednice opštine.

Prva na listi odborničkih kandidata je sadašnja predsednica opštine Vesna Stambolić, koja je istakla da je listu Srpske napredne stranke podržalo svojim potpisima 915 građana opštine Lučani.

"Ovaj broj potpisa je solidan broj s obzirom da je za predaju bilo potrebno 200. To pokazuje da SNS ima veliku podršku naroda opštine Lučani. Očekujem izuzetan izborni rezultat, zahvaljujem se svima koji su nas podržali svojim potpisima, ali i svima onima koji će izaći 16. decembra na svoja biračka mesta i zaokružiti redni broj 1", kazala je Stambolić.

Prva na listi je poručila da kao što su prvi predali listu očekuje da će biti prvi u izbornom rezultatu.

Dolović je rekao da lista broji 35 kandidata i da je njihov izbor bio usmeren ka teritorijalnoj zastupljenosti čitave teritorije opštine.

„Zajedno sa našim koordinatorima iz Izvršnog odbora stranke, smatramo da je došlo do formiranja najbolje moguće liste u ovom trenutku. To je lista koja će na određen način oslikati jedinstvo, a što će se svakako pokazati i sigurno najboljim izbornim rezultatom u poslednje vreme", kazao je Dolović.