Sreda, 31.10.2018.

10:01

Eksplozija u zgradi ruske službe bezbednosti

Jedna osoba je poginula, a troje je povređeno u eksploziji koja se desila u zgradi ruske Federalne službe bezbednosti u Arhangelsku, preneo je TAS.

Izvor: Beta

Eksplozija u zgradi ruske službe bezbednosti
Getty Images

"Na ulazu u zgradu uprave FSB u Arhangelsku se desila eksplozija. Okolnosti se utvrđuju", rekao je za TAS predstavnik Nacionalnog antiterorističkog komiteta.

Guverner Arhangelskog regiona Igor Orlov rekao je da je u eskploziji jedna osoba poginula a troje je povređeno, kao i da se radi na utvrđivanju identiteta žrtve.

On je dodao da se utvrđuje i tip korišćenog eksploziva.

Rusko ministarstvo za vanredne situacije je saopštilo da su na licu mesta vatrogasci i medicinske ekipe, a da je saobraćaj u ulicama oko zgrade FSB ograničen.

Uprava FSB u Arhangelsku se nalazi blizu oblasnog dramskog pozorišta i velikih tržnih centara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Hronika

MUP se oglasio o slučaju ubistva Danke Ilić

Pripadnici MUP-a, Sektora unutrašnje kontrole, po nalogu Višeg javnog tužilaštva prikupljaju informacije i utvrđuju činjenice i okolnosti pod kojim je u Policijskoj upravi u Boru preminuo D. D. osumnjičen u slučaju ubistva male Danke, saopštio je MUP.

9:45

11.5.2024.

1 d

Podeli: