VIDEO: Premijera bolivudskog filma "Ratnik" koji je sniman i u Novom Sadu

Bolivudski film "Ratnik", koji je tokom prošle godine delom sniman na lokacijama u Beogradu i Novom Sadu u saradnji sa srpskom produkcijskom kućom "Clockwork Film", biće premijerno prikazan srpskoj publici danas u Jugoslovenskoj kinoteci.
Film "Ratnik" je priča o trijumfu i snazi ljudskog duha, bazirana na istinitom događaju o sportisti koji je na vrhuncu svoje karijere doživeo nesreću. Nakon povrede je ostao paralizovan, a lekari su prognozirali da su male šanse da ikada ponovo prohoda. Zahvaljujući odlučnosti, snazi volje i ogromnoj strasti prema sportu, Sandip ne samo da je ponovo prohodao, već se vratio u nacionalni tim snažniji nego ikad.
 
Film je producirao "Sony Pictures Networks Production", a producent Pranjal Kandhdija je specijalno za ovu priliku došao u Beograd.
 
Reditelj filma je Šad Ali, dok uloge u filmu tumače bolivudske zvezde Diljit Dosanjh, Tapsee Pannu, Angad Bedi, Vijay Raaz.
 
Film "Ratnik" je samo jedan u nizu bolivudskih hitova koji je produkcija "Clockwork Film" realizovala u Srbiji.
 
"Imali smo sreću da u protekle četiri godine radimo sa velikim glumačkim i rediteljskim imenima. Do sada je kroz naše projekte Srbiju posetilo više od 2.000 filmskih radnika i drago nam je da su našu zemlju zapamtili kao zemlju iskusnih filmskih profesionalaca i srdačnih ljudi koji imaju veliko poštovanje prema filmu, a kome snažnu podršku pružaju i državne institucije", izjavio je producent Aleksandar Conić.
 
Dolazak stranih produkcija, prema njegovim rečima, pruža šansu gradovima da od filmske industrije zarađuju milione, poput nekih drugih gradova u okruženju.
 
Poseban kuriozitet predstavlja činjenica da je u filmu angažovano 30 srpskih paraolimpijaca kroz saradnju sa Paraolimpijskim komitetom Srbije. Srpski paraolimpijci su pokazali profesionalizam i talenat, ne samo vrhunskih sportista, već i glumaca, ističu producenti.
 
Indijske filmove, koji su u prethodne četiri godine snimani u Srbiji, videlo je više od 70 miliona gledalaca.
 
  • Beware

    31.10.2018 13:38
    Treba pogledati
    Sjajna priča o snazi ljudskog duha a potom i u NS i Bg snimana a i naši paraolimpijci igraju. E ovo bi trebalo da promovišu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Film

Kolika je bila gledanost Oskara?

Od potvrđenog uspeha "Openhajmera" do muzičkih nastupa iz filma "Barbi", ceremonija dodele Oskara je treću godinu zaredom zabeležila povećanu publiku, sa oko 20 miliona gledalaca.