Ponedeljak, 22.11.1999.

19:27

EPS: Elektroenergetski sistem stabilan – struje ima dovoljno

Izvor: B92

Default images
Struja iz Slovacke isporucuje se Srbiji, saznaje B2 92 u direkciji EPS-a. Nas izvor nije zeleo da precizira koja kolicina elektricne energije se uvozi preko Madjarske. “Vazno je da struje ima, nije bitno odakle je dosla i po kojoj ceni je nabavljena”, istakao je nas sagovornik dodavsi da javnost ne mora i ne treba da zna poslovne tajne EPS-a. On je naglasio da je elektroenergetski sistem sada stabilan i da proizvodni kapaciteti funkcionisu.Izvor iz Slovacke ambasade tekodje je u izjavi za B2 92 istakao da je vazno da struje ima, dodajuci samo da je to znak pozitivne saradnje izmedju dve zemlje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

19 h

Podeli: