LJAJIĆ UZVRAĆA LIDERU RADIKALA: Šta ću u Vladi ako ne dokažu ko laže

S. J. M.

30. 10. 2018. u 22:22

Ministar trgovine i lider SDPS Rasim Ljajić pozivao policiju i službe da “iznesu sve podatke o meni, ako postoji nešto nezakonito”

ЉАЈИЋ УЗВРАЋА ЛИДЕРУ РАДИКАЛА: Шта ћу у Влади ако не докажу ко лаже

APSURDNO je da pravosnažno osuđeni ratni zločinac optužuje mene, koji za svoje 54 godine nemam čak ni prijavu za saobraćajni prekršaj. Sve što su Šešelj i Zukorlić izneli na moj račun mora dobiti epilog, da se dokaže ko laže, a ko govori istinu. Inače, moj ostanak u Vladi Srbije gubi svaki smisao.

Ovako je ministar trgovine i lider SDPS Rasim Ljajić odgovorio na optužbe Vojislava Šešelja, koji je u Skupštini Srbije rekao da je Ljajić "vođa jednog od najjačih narko-kartela i da ima lažnu diplomu medicinskog fakulteta".

Ljajić je rekao da sve treba da se razreši, jer bi u protivnom morao da se valja u blatu sa Šešeljom i Zukorlićem, kako bi se branio od njihovih izmišljenih optužbi:

- Ovo je jedna od onih situacija koje liče na priču o psu i čoveku, jer kada pas ujede čoveka, vi ne možete da mu odgovorite tako što ćete ga ujesti. Pozivam ministra policije Stefanovića i sve službe, javne i tajne, civilne i vojne, da slobodno iznesu sve podatke koje imaju o meni, ako sam uradio bilo šta nezakonito.

Ljajić smatra da su Šešeljeve optužbe usmerene na pomoć Zukorliću pred nedeljne izbore za Bošnjački nacionalni savet. Navodi da je dobro što su pet dana pre izbora građani Sandžaka u prilici da na delu vide kako funkcioniše koalicija "lažnog vojvode i lažnog muftije".

Šešelj je u utorak na sednici Skupštine kazao da policija ima sva operativna saznanja da je Ljajić jedan od vođa najvećeg narko-kartela, ali da ipak ne čini ništa.

- To sam pouzdano saznao iz proverenih izvora. Policija sve ima dokumentovano - tvrdi Šešelj. - Takođe, Ljajić je studirao u Sarajevu i kad je izbio rat bio je na četvrtoj godini studija, da bi se potom pojavio sa gotovom diplomom.

Ministar Ljajić je i to opovrgao, tvrdeći da je Medicinski fakultet završio za vreme SFRJ, da je trajao pet godina i da nije pao ni na jednom ispitu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (12)

kentaur

31.10.2018. 02:49

Obzirom na ovako teske optuzbe Dr. Seselja, mislim da je potrebno da se ispitaju cinjenice i da se onda postupi po postujucim zakonima.

Vidoje Ristic

31.10.2018. 04:24

Vojislav Seselj toliko mnogo zna da mu to znanje pomalo i smeta. Ali, ima i onih koji znaju o Seselju sto on nevesto skriva. Npr. zasto "blati" kumove Nikolice?

VLADIMIR

31.10.2018. 07:01

Dragi nas "ministru za sva vremena i svaki resor".Takvima kao Seselju jedino je vazno da budu u centru paznje.Neulaziti u polemiku sa njim.Jednostavno reci da to sto on govori da je to posledica seksualnog izivljavanja nad njim tokom boravka u zatvoru u Zenici i u Hagu,zasta navodno imate snimljeni video materijal. Nakon toga nastaje "ludilo"najmladjeg doktora nauka a mozda ga strefi i slog.Neka sam sebe dokrajci.

markan

31.10.2018. 07:11

Rasim Ljajić vođa narko kartela??? lupi Šešelj i ostade živ... Ako već mora da napada Rasima neka smisli nešto originalnije od toga pošto je Rasim redak gospodin čovek na našoj političkoj sceni

ljubica

31.10.2018. 08:31

Ako rasim ode propade cela vlada. Sva sreca to s enece desiti. Seselj nije osudjeni ratni zlocinac. To nisu mogli da mu pripisu ni oni iz haskog kazamata. Ali zato nas ministar opste prakse moze.

Zar je normalno

31.10.2018. 09:30

da neko bude u Vladi, bez obzira ko formira vlast? I tako tri decenije...

Срђан

31.10.2018. 09:57

Љајићу пуно причаш.... Нађи други начин да се браниш о вређаш.

maniks

31.10.2018. 10:10

Seselj nije ratni zlocinac nikog nije ubio a to sto ga je osudio fasisticki sud u Hagu je poznato da je formiran za Srbe. Inace Seselj koga sam cenio ,razocarao me i sve vise postaje rijaliti igrac, bojim se da ce mu ostati samo ,,parovi,,., stranka mu se raspada a on vodi , parove. ,, Zalosno i istinito.

Sad bar znamo

31.10.2018. 11:55

da ono što javno priča o Haškom kazamatu i ono što zaista misli, nemaju dodirnih tačaka... Ali, to je normalno za konvertite...