Bafalo – redovna mušterija Patriota

Vreme čitanja: 2min | pon. 29.10.18. | 12:00

U poslednjem meču osmog vikenda NFL šampionata Nju Ingland apsolutni favorit protiv divizijskog rivala sa istoka AFC-a

Posle dva poraza na strani na startu NFL šampionata Nju Ingland se probudio, vezao je četiri trijumfa i sada je to opet ekipa koja je uz razigrani Kanzas prvi favorit za Superboul u AFC-u. Tom Brejdi i drugovi ne bi trebalo da imaju težak zadatak protiv divizijskog rivala Bafala (01.15, Sport Klub 1), koji je jedan od najslabijih timova ove sezone.

Bilsi će i na ovom susretu da igraju sa trećim kvoterbekom Derekom Andersonom. Ruki vođa napada Bafala Džoš Alen i dalje je povređen. Uz taj hendikep i prva napadačka sila, iskusni raning bek Lišoj Mekoj je rovit. Prošle nedelje je zadobio potres mozga i pod znakom pitanja je za meč sa Patriotama.

Izabrane vesti

I gosti imaju problema sa povređenim napadačima. Ruki raning bek Soni Mišel se povredio prošle nedelje u Čikagu. Vratio se treninzima, ali u taboru vicešampiona nisu želeli ništa da rizikuju, pa će mladi trkač da preskoči dvoboj u Bafalu. Pod upitnikom je i robusni tajt end Rob Gronkovski, koji nije igrao protiv Bersa. Takođe, i risiver Džoš Gordon nije potpuno spreman. I pored toga Brejdi ima mnogo rešenja kako da probije odbranu divizijskog rivala.

Napad Nju Inglanda je brutalan u poslednja četiri meča u kojima u proseku postiže skoro 40 poena. I tradicija je apsolutno na strani čete Bila Beličika. Poslednjih šest mečeva na svom terenu protiv tima iz Bostona Bafalo ne zna za pobedu. Na prethodnih 13 međusobnih duela 11 puta je slavio Nju Ingland.

Kvota na goste je mala, očekuje se dvocifrena razlika za razigrane Patriote, koje igraju sve bolje kako sezona odmiče. Bafalo je prošle nedelje demoliran od skromnog Indijanapolisa sa čak 37:5, pa mu se smeši novi fijasko protiv jednog od favorita za titulu.

NFL – OSMI VIKEND

Petak

Hjuston – Majami 42:23

Nedelja

Džeksonvil – Filadelfija 18:24
Karolina – Baltimor 36:21
Čikago – Njujork Džets 24:10
Sinsinati – Tampa Bej 37:34
Detroit – Sijetl 14:28
Kanzas – Denver 30:23
Njujork Džajants – Vašington 13:20
Pitsburg – Klivlend 33:18
Ouklend – Indijanapolis 28:42
Arizona – San Francisko 18:15
Los Anđeles Rems – Grin Bej 29:27

Ponedeljak

Minesota – Nju Orleans 20:30

Utorak

01.15: (12,50) Bafalo (18,00) Nju Ingland (1,05)

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Foto: Reuters


tagovi

NFLNju Ingland PetriotsBafalo Bils

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara