Kad Vranjanac nakrivi kapu, pa prebroji 1.022.899 PLATINUM JACKPOT dinara

Vreme čitanja: 2min | sre. 24.10.18. | 13:14

“Suprugu častim putovanjem u Veneciju, sebe Mercedesom, ali obavezno ostavljam deo novca za nastavak igre na aparatima”, kaže Ivica Dimitrijević, srećni MOZZART dobitnik

Šta Vranjanac ženi kaže kada  uleti u PLATINUM JACKPOT dobitničku euforiju? Pa jasno, šeretski se nasmeši, kao Ivica Dimitrijević, nakrivi molersku kapu i kratko prokomentariše:“Ne pitaj me za prvi MOZZART MILION… Pakuj kofer za Veneciju”!

Tako je kažu zvučao početak radosnog dialoga našeg novog PLATINUM JACKPOT majstora sa suprugom nakon što je u utorak na uplatno – isplatnom mestu Vranje 3 inkasirao pozamašnih 1.022.899 dinara… Pitali smo ga šta je dalje, tačnije šta se sve zbilo tog popodneva?
“Postao sam vranjanski milioner, a pošto me je MOZZART nagradio za predanost aparatima, suprugu ću častiti romantičnim putovanjem u Veneciju, a sebe polovnim Mercedesom. Biće to dovoljno, ali ne nameravam da potrošim sve na auto i putovanje. Moram nešto da ostavim za zanatske radove na aparatima. Igra u mojoj omiljenoj kladionici mora da se nastavi”

Izabrane vesti

Pitali smo Ivicu, kao što već rekosmo, profesionalnog molera po struci, kojim se bojama služio u nameri da osvoji JACKPOT premiju na “Premijum V+” MOZZART aparatu, ili kako kaže njegovoj omiljenoj “jedinici”?
“Samo osnovne boje se koriste, ako hoćete da vam pričam jezikom struke… Ha, ha, ha, pa zar treba nešto više od vere, upornosti i nade da će i u Vranju kad - tad pasti taj famozni zgoditak. Konkretno, ja preferiram SIZZLING HOT igricu, odnosno igru s brojevima. Ovoga puta se sve završilo sa 1.022.899 dinara u mom džepu”!

U prvom momentu, MOZZART igrači se uglavnom nađu u šoku kada ih zadesi takav dobitak. Kako je Ivica primio vest koja menja život, pitali smo ga dok je još uvek slavio?
“Lagano, nekako sam se nesvesno spremio. Dobio sam nekih desetak, do 15 minuta ranije premiju u iznosu od 3.500 dinara. Nije bilo loše, kolega me je potapšao po ramenu, a ja sam samo dobitak pretvorio u ulog na aparatu i nastavio da se družim s tasterima. Tako je to, ili igraš, ili ne igraš, ili jesi ili nisi MOZZARTOV šampion”.

Eto, tako je to u veselom Vranju, u društvu Ivice novopečenog MOZZART milionera! On je kao što se iz priloženog vidi žarko želeo, verovao i došao do dobitka koji ga izbacuje u prve redove naših najjačih igrača.

A sada, kao na kraju svake ozbiljne informativne rubrike, sledi JACKPOT prognoza za naredni period. Svedodoci ste da je Vranje ovih dana bilo u centru dobitničkog ciklona. PLATINUM JACKPOT oblaci se dalje premeštaju, a u najskorije vreme očekuju se i fantastični DIAMOND JACKPOT pljuskovi koji vas mogu zasuti s preko 11.500.000 RSD u vašoj omiljenoj kladionici!

PIŠE: Miloš MILIĆ
GRAFIKA: Mozzart


tagovi

platinum jackpotMOZZART aparati

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara