Nova vest
Fudbal

Utorak, 23.10.2018.

21:31

Savić trenirao sa ekipom, Zvezda spremna za Liverpul VIDEO

Fudbaleri Crvene zvezde odradili su poslednji trening pred meč trećeg kola grupe C Lige šampiona na Enfild roudu.

Izvor: MLJ

Autor: MLJ

Savić trenirao sa ekipom, Zvezda spremna za Liverpul VIDEO
Foto: B92/Miloš Ljubisavljeviæ

Izabranike Vladana Milojevića očekuje meč u kom će probati da se suprotstave jednoj od najboljih napadačkih linija u Evropi.

Dobra vest za navijače Zvezde je što je Vujadin Savić trenirao sa saigračima i deluje kao da bi ipak mogao da zaigra na svom mestu u središtu odbrane uz Miloša Degeneka.

Značilo bi Zvezdi da startuje tim pre što su britanski mediji ranije javili da će Sadio Mane biti spreman i da će zaigrati sa Firminom i Salahom u navali Liverpula.

Igrači Vladana Milojevića su na travu Enfilda istrčali oko 20 sati po lokalnom vremenu u Liverpulu (21 h u Srbiji), zagrejali se, a potom razmenjivali brza dodavanja. Brza igra i tek po jedan ili dva kontakta sa loptom bi mogla da budu adut crveno-belih, koji će jasno biti autsajderi, ali će tražiti svoju šansu protiv "redsa".

Hendikep će za srpskog šampiona biti povrede Milana Rodića i Marka Marina koji nisu ni doputovali u Liverpul sa ostatkom ekipe u utorak popodne, ali su ostali po svemu sudeći spremni da u sredu od 21 sat istrče pred slavni "kop".

Iako Zvezda nije mogla da računa na podršku svojih navijača iz Srbije zbog zabrane UEFA, moći će da računa na nekoliko stotina gostiju kluba i navijača iz Velike Britanije i Londona koji su najavili svoj dolazak.

Zvezda za sada u Ligi šampiona ima pobedu i poraz. Remi sa Napolijem iz Beograda 0:0 i poraz od Pari Sen Žermena u Parizu 6:1.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve