Samizdat i B92 poklanjaju: "Jugoslavija - mir, rat i raspad" za najbrže

Izdavačka kuća Samizdat i B92 će u narednim danima, tokom trajanja 63. Međunarodnog sajma knjiga, najbržim čitaocima podeliti šest knjiga. Zato požurite i pošaljite nam podatke, a svakog dana prvo troje najbržih osvojiće vredne knjige.

Kultura

Izvor: B92

Utorak, 23.10.2018.

17:00

Samizdat i B92 poklanjaju:
Foto: Promo

Troje najbržih u narednim danima, do zatvaranja Sajma knjiga, 28. oktobra moći će da osvoje knjigu "Jugoslavija – mir, rat i raspad“, "Ebonovina" - Afričko iskustvo poljskog novinara, "Brižit Makron - Oslobođena", „Deca Volge“ i „1793.“ i "M2 Multiverzum".

Prva knjiga koju delimo je "Jugoslavija – mir, rat i raspad". Autor ove knjige Noam Čomski u svojim člancima, javnim izlaganjima i prepisci se bavi nekim ključnim političkim i društvenim problemima (poput važnosti međunarodnog prava u današnjoj politici, medijskih manipulacija i ekonomske krize kao sredstava političke kontrole) koji pogađaju i region i međunarodnu zajednicu.

Ova knjiga predstavlja sveobuhvatni pregled takoreći svih tekstova i javnih izlaganja Noama Čomskog fokusiranih na područje bivše Jugoslavije, od sedamdesetih godina 20. veka do danas.

Knjige za danas su podeljene, čitajte nas i sutra - delimo još tri nove knjige!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: