Vesti

1

KRIK: Mali platio 200.000 dinara, obustavljen postupak

Autor: SA

Izvor: N1/KRIK

KRIK: Mali platio 200.000 dinara, obustavljen postupak

Izvor: Foto: Beta/Miloš Miškov

KRIK podseća da je pre tri godine objavio serijal priča o Malom, nakon čega je Agencija za borbu protiv korupcije pokrenula istragu i Višem tužilaštvu u Beogradu dostavila izveštaj u kome iznosi sumnje da je Mali umešan u više krivičnih dela uključujući i pranje novca.

KRIK navodi da je dokument u kojem su pobrojane sumnjive novčane transakcije tužilaštvu dostavila i Uprava za sprečavanje pranja novca

Više tužilaštvo je, dodaje KRIK, zaključilo da Mali nije učinio nijedno krivično delo iz njihove nadležnosti i predmet prosledilo Prvom osnovnom tužilaštvu koje je proveravalo samo da li je on prijavio svu imovinu.

Agencija je krajem avgusta tužilaštvu dostavila novi izveštaj u kome je konstatovala da je Mali prijavio svu imovinu, nakon čega je tužilaštvo ponudilo Malom da obustavi postupak protiv njega ukoliko uplati 200.000 dinara, piše KIRK i dodaje da je Mali istog dana uplatio novac.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Oh, ah. oh...

"Mali platio 200.000 dinara, obustavljen postupak..." ... - O, oh, ah! Humanog li čoveka! Pa, on se odrekao (možda) i cele svoje mesečne platice + nekog dodatka za prekovremeni rad - samo da bi uplatio to nešto para u humanitarne svrhe!