Bjelica univerzalac Kingsa, Marjanoviću "mrvice" od Riversa VIDEO

Nemanja Bjelica bio je dvocifren u pobedi Kingsa, Boban Marjanović je za dobijenu minutažu bio odličan, dok Miloš Teodosić opet nije igrao za Kliperse.

Izvor: AK

Ponedeljak, 22.10.2018.

08:30

Bjelica univerzalac Kingsa, Marjanoviću
Foto: Tanjug/AP Photo/Sue Ogrocki

Kingsi su nadigrali Oklahoma Siti Tandera 131:120, a Bjelica je učestvovao sa 12 poena (5/6 iz igre), pet skokova, četiri asistencije, tri ukradene lopte i jednom blokadom.

Pročitajte još Jokić srušio i NBA šampiona

"Kraljeve" je do neočekivanog prvenca predvodio Iman Šampert sa 26 poena, Dieron Foks je dodao 22 uz deset asistencija, dok su po 13 poena ubacili Vili Koli-Stajn i Mavrin Begli Treći.

Tanderu nije pomogla sjajna partija Rasela Vestbruka koji je bio blizu tripl-dabla sa 32 poena, 12 skokova i osam asistencija.

Dobro ga je pratio Pol Džordž sa 29 poena, šest uhvaćenih lopti, tri ukradene lopte i dve asistencije, dok je Denis Šruder dodao 14 poena, osam asistencija i četiri skoka. Klipersi su iznenadili Hjuston Rokitse 115:112 ali uz minimalan doprinos srpskih košarkaša u Stejpls centru.

Tobajas Heris ubacio je 23 poena, 20 je dodao Danilo Galinari uz devet skokova i četiri asistencije, ali su ključni bili rezervisti.

Montrezl Herel je zabeležio dabl-dabl sa 17 poena i deset skokova, dok su po 12 dodali Lu Vilijams i ruki Šej Gildžus-Aleksandar.

Marjanović je za pet minuta postigao četiri poena bez promašaja iz igre, te imao jedan skok, dok Miloš Teodosić opet nije bio u planu Doka Riversa.

Rokitse je predvodio Džejms Harden sa 31 poenom i 14 asistencija, 23 je dodao Klint Kapela, a 21 Erik Gordon. Karmelo Entoni je postigao devet poena uz šest skokova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: