Zoran Mirković i Gordan Petrić
Zoran Mirković i Gordan Petrić

Mirković: Minuti prolaze, ništa ne radimo...

Vreme čitanja: 2min | ned. 21.10.18. | 15:49

Trener Partizana razočaran rezultatom u Kuli, Predrag Rogan kaže da je Spartak zasluženo stigao do boda

Samo jedna pobeda na poslednje četiri prvenstvene utakmice. Jeste bio u tom nizu i večiti derbi, ali kao da je kvalitetno izdanje u 158. sudaru sa Crvenom zvezdom kontra uticalo na fudbalere Partizana, koji su posle toga savladali samo Voždovac (4:0), a sa dva gostovanja doneli dva pobeda.

Malo za ambicije kluba koji planira da bude konkurentan u šampionskoj trci, a posle današnjeg remija sa Spartakom u Kuli ima čak devet bodova manje od lidera na tabeli i igru koja ne obećava mnogo toga dobrog.

Izabrane vesti

Zato je i razumljivo razočaranje Zorana Mirkovića.
Prvo poluvreme smo protraćili bez igre i potrebne agresije. U drugom je bilo mnogo bolje, ali nismo uspeli da postignemo gol i mogu da kažem da sam malo razočaran što nismo dobili utakmicu“, predočio je posle meča popularni Bata.

Parni valjak je u Kuli zastao (0:0), a poraznije od rezultata je način igre koja je bila takva da su sve situacije za gol bile zapravo polušanse, a nijedna zicer.
Prolazili su nam minuti, ništa nismo radili, Spartak je igrao dobro, imao je i priliku, penal... Jednostavno, nismo bili onakvi kakvi bismo morali da budemo“, dodao je Mirković, koga u naredna tri gola očekuju dueli sa Napretkom i Vojvodinom u Humskoj, kao i gostovanje Čukaričkom.

Predrag Rogan

Za razliku od Mirkovića, njegov kolega Predrag Rogan zadovoljan je bodom, iako su Subotičani možda mogli i do tri, da je Bojan Čečarić bio precizan sa 11 metara.
„U najavi utakmice rekao sam da je Partizan favorit, a da moji momci imaju obavezu da pokažu da poseduju potencijal veći nego što to tabela pokazuje. Zasluženo smo uzeli bod. Možda ostaje žal za promašenim penalom, ali to je sastavni deo fudbala. Idemo dalje, prvenstvo se tek zahuhtava. Imamo obavezu da pokušamo da Spartak što pre približimo gornjem delu tabele“ najavio je Rogan.

FOTO: Star sport


tagovi

Zoran MirkovićPredrag Rogan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara