Sport

0

Tončev: Želim trofej u Nišu

Autor: AP

Izvor: Beta

Tončev: Želim trofej u Nišu

Izvor: Foto: FK Radnicki

"Ne mogu da ne budem zadovoljan, Radnički igra najbolji fudbal u Srbiji. Ne postoji ekipa koja pomisli 'lako ćemo' kada nam izađe na megdan i veoma mi je drago zbog toga", rekao je Tončev za klupski sajt.

Fudbaleri Radničkog iz Niša su trenutno, posle 12 odigranih utakmica, drugi na tabeli Super lige Srbije sa 27 osvojenih bodova.

Izabranici Nenada Lalatovića su od početka domaćeg šampionata upisali osam pobeda, tri remija i samo jedan poraz, od Crvene zvezde u Beogradu.

Fudbaleri Radničkog nakon 12. kola i jučerašnje pobede nad Zemunom imaju najbolji rezultat na polusezoni u elitnom rangu od svog osnivanja. Radnički je u sezoni 1973/74. polusezonu završio na prvoj poziciji, ali sada ima najbolji odnos pobeda, remija i poraza.

"Obećali smo stabilizaciju kluba, obećali smo da će Radnički biti u vrhu srpskog, a što da ne i fudbala na Balkanu. Zadovoljan sam što to nisu bile prazne reči. Nećemo stati, želim da ubrzo u Niš stigne neki trofej. Iskreno verujem da posedujemo kvalitet za tako nešto", rekao je Tončev.

Radnički u sredu gostuje Budućnosti u Dobanovcima u osmini finala Kupa Srbije, a naredne nedelje Nišlije putuju na Banjicu gde će protiv Rada imati priliku da dodatno poboljšaju svoj učinak na tabeli.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR