21. oktobar  2018. 10.32  →  22.54 | Izvor: RTV

Devojčica iz Sente pronađena nepovređena, otmičar uhapšen

SENTA -

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Senti pronašli su devetogodišnju Eriku Čordaš, čiji je nestanak prijaljen u subotu, 20. oktobra, u večernjim satima. 

video icon

Kako RTV saznaje, devojčica je primljena u Opštoj bolnici u Senti u dobrom zdravstvenom stanju i nema vidljivih povreda.

erika, čordas, nestala

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo otmica, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Senti uhapsili su 56-godišnjeg A.T.

Nestanak devetogodišnje devojčice u Senti, slučaj koji je uznemirio čitavu javnost , ima na sreću dobar epilog.

Kuću na samoj periferiji Sente, devojčica je u subotu napustila u prepodnevnim satima u društvu 56-godišnjeg A.T. koji je prenoćio kod porodice Čordaš.

Prema navodima oca, njih dvoje su krenuli ka gradu da kupe hranu, ali se od tada devojčici gubi svaki trag.

Nakon itenzivne policijske istrage, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Senti pronašli su danas oko 14 sati devetogodišnju Eriku Čordaš kod železničke stanice u Senti. Kako je potvrđeno u Saopštenju, sa njom je bio i A.T.

senta, , , martin, martinov

Devojčica je primljena u Opštoj bolnici u Senti, a kako nezvanično saznajemo, devetogodišnja Erika je u dobrom zdravstvenom stanju i nema vidljivih povreda.

U međuvremenu, iz MUP-a je potvrđeno da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Senti, a po nalogu nadležnog tužioca, uhapsili A.T. (1962) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo otmica.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Subotici. Drugih detalja iz samog toka istrage za sada nema.

Broj komentara: 3

Majka  21. 10. 2018. | 12:33
A gde je Barbara?
dylan  21. 10. 2018. | 21:57
u toj senti se uvek neka cuda desavaju,to ti je mesto ko zona sumraka,idealno za snimanje horor filmova,pogotovo kada magla padne na sentu,cudno,svasta se desava,u tome mestu ko da zive vanzemaljska bica
pule  26. 10. 2018. | 00:16
u senti se to desava cesto da nestaju mladi,sta se desava u senti,da nevladaju razne sekte od pogleda ociju,cudno,palicija cuti,i posmatra sve iz prikrajka,mozda se igraju zmurke i broje do deset,.