Partizanova bomba je bivši igrač Lejkersa?

Vreme čitanja: 1min | ned. 21.10.18. | 01:30

Crno-beli dovode pojačanje na poziciji beka

Prelazni rok definitivno još nije gotov za košarkaški klub Partizan, a novi igrač crno-belih trebalo bi da postane Amerikanac Entoni Braun. Kako prenost specijalizovani košarkaški portal Sportando, ovaj bivši NBA košarkaš nalazi se veoma blizu potpisa ugovora sa beogradskim crno-belima.
 
Radi se o momku koji je rođen pre 26 godina, visok je 201 centimetar i može da igra na pozicijama beka i krila. 
 
Braun je diplomac univerziteta Stenford, a na draftu 2015. godine su ga kao 34. pika izabrali Los Anđelese Lejkersi. Tamo je odigrao jednu sezonu, a zatim je branio i boje Orlando Medžika, Minesote i Nju Orleansa.
 
U dosadašnjoj karijeri sakupio je 41 meč u NBA ligi sa prosečnim učinkom od 3,9 poena i 2,5 skokova. Prošle sezone je u Razvojnoj ligi nastupao za Ajova Enerdži gde je postizao 18,9 poena po utakmici.
 
Partizan je inače bio u potrazi za igračem na ovoj poziciji, ali su zbog situacije na tržištu crno-beli morali da sačekaju rasplet uoči početka NBA lige, kada dobar deo igrača ostane bez ugovora. Sada su se izgleda stvorili uslovi za dovođenje beka.
 
Ipak, Braun ne bi trebalo da bude jedino pojačanje Partizana narednih dana, jer se konačno očekuje i dolazak Stefana Jankovića koji bi trebalo da pojača konkurenciju na poziciji krilnog centra.
 
Foto: Printscreen

Izabrane vesti


tagovi

Stefan JankovićEntoni Braun

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara