KOKEZA, ZA “NOVOSTI”, O AFERI KOJA JE TEMA NEDELJE U EVROPI: UEFA ne vodi istragu protiv Zvezde!

N. I.

20. 10. 2018. u 17:19

Mislim da je pisanje "L'ekipa" neprimereno i nije utemeljeno na činjenicama - rekao je predsednik Fudbalskog saveza Srbije

КОКЕЗА, ЗА “НОВОСТИ”, О АФЕРИ КОЈА ЈЕ ТЕМА НЕДЕЉЕ У ЕВРОПИ: УЕФА не води истрагу против Звезде!

Slaviša Kokeza Foto: N. Paraušić

AFERA o navodnom nameštanju konačnog ishoda od pet golova razlike meča 2. kola Lige šampiona Pari sen Žermen - Crvena zvezda već sedam dana "drma" Evropu. Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza je u današnjoj izjavi za "Novosti" otkrio jedan detalj koji pokazuje dokle je cela priča došla.

- Na današnji dan tvrdim da UEFA nije otvorila istragu protiv Crvene zvezde. Sve to mi daje za pravo da mislim da je cela priča preterana. Pre svega, UEFA je previše ozbiljna organizacija da bi pokrenula bilo kakvu istragu bez ijednog dokaza - kaže Kokeza.

Cela priča do koje je došao ugledni francuski sportski dnevnik "L'Ekip" očigledno nikoga nije ostavila ravnodušnim...

- Ta vest koja je objavljena pre nekoliko dana bacila je senku na Crvenu zvezdu i na srpski fudbal. Mislim da je pisanje "L'ekipa" neprimereno i nije utemeljeno na činjenicama. Jednostavno, duboko sam uveren da Crvena zvezda i nijedan njen funkcioner nisu umešani ni u jedan navod ovog dnevnog lista - zaključio je Kokeza.

Inače, "Novosti" će narednih dana objaviti opširan intervju sa predsednikom FSS o temama koje su više nego aktuelne, od kako se završio Mundijal u Rusiji.

ČESTITKE ODBOJKAŠICAMA
U TRENUTKU dok smo danas na Terazijama 35 vodili razgovor sa predsednikom FSS Slavišom Kokezom, trajalo je finale SP za odbojkašice. Oko 14.50 naše junakinje su osvojile planetu i priča o fudbalu je, s razlogom, na trenutak prekinuta.
- Našim odbojkašicama, selektoru Zoranu Terziću i Odbojkaškom savezu Srbije šaljem čestitke u ime cele fudbalske organizacije na ovom veličanstvenom uspehu - rekao je Kokeza.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

Bgd12123

20.10.2018. 18:12

Nema dousnika. Kladionica je prijavila uplatu ili pokusaj uplate. Ko je osoba koja je uplatila ili pokusala uplata i tom svojom opkladom svesno pokusala da uništi naš Klub ?

MIlovan

20.10.2018. 19:31

@Bgd12123 - Koja glupost. Čovek ulazi u kladionicu. Predstavlja se da je funkcioner Zvezde i pokušava da uplati 5 miliona evra da će Zvezda izgubiti sa 5 golova razlike. Verovatno da im je rekao da će utakmica biti nameštena i da sve to prvo prijave Uefi pa tek kasnije ako imaju vremena o tome obaveste i piliciju. Nije uplatio tiket jer nije imao dovoljno evra kod sebe ali ne mari to je pokušaj nameštanja utakmice.

Uroš

20.10.2018. 19:26

Ma šta kažete? "ugledni francuski sportski dnevnik "L'Ekip"? E ima da ih ugledno zabravimo za primer ostalima, a biće toga i u Srbiji. Pa se zezajte posle samo ko će da vas uposli kao novinare.

Nosferatu

21.10.2018. 16:06

Da su trebali da ga pitaju o reprezentaciji, ne bismo ni jednu rec culi od njega!!