Kladioničari, Vornok ima poruku za vas!

Autor: Aleksa Blaćanin
subota 20.10.2018.
00:00
Izvor: Sportske.net

Da li će ova izjava iznervirati navijače Kardifa?

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Kardif je prvi favorit za ispadanje iz Premijer lige. "Plave ptice" imaju samo 2 boda iz 8 odigranih utakmica, a čak su poslednjih 5 utakmica bez pozitivnog rezultata.

Njihov trener je imao poruku za navijače ovog kluba. Naime, on im je poručio "da ne troše pare" tako što će se kladiti na opstanak svog tima.

Kardif se muči i sa postizanjem golova ove sezone, a sutra im u goste dolazi Fulam, Jokanovićev tim se muči sa odbranom, pa se Kardif nada da bi mogao da popravi gol razliku.

Trener Kardifa je upitan da li bi stavio novac na opstanak svog tima:

"Ne, ne bih, sačuvao bih pare."

"Ali isto tako ne bih stavio ni peni prošle godine da će Kardif izboriti plasman u Premijer ligu. Tada sam mislio isto što i sad. Ne budite glupi, sačuvajte svoj novac."

"Kladionice su nam dale minimalne šanse da opstanemo. Oni su nas već bacili vukovima. Ovog meseca igramo čak 3 od 4 utakmice kod kuće, što je vrlo bitno za nas. Moramo da počnemo da osvajamo bodove. Imali smo šansu da osvojimo još više bodova, ali moramo da se okrenemo novim izazovima", rekao je Nil Vornok.

Poslednji put kada je Fulam gostovao Kardifu u Premijer ligi, domaćin je slavio sa 3:1, navijači se nadaju sličnom ishodu.

Nil Vornok Kardif


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke