U NOVOM PAZARU SPREČENA TRAGEDIJA: Izvukla dečaka (4) iz reke!

M. N.

19. 10. 2018. u 18:14

Sanja Premović, spasla je u četvrtak posle podne sigurne smrti četvorogodišnjeg dečaka koji je trčeći za loptom upao u korito Raške

У НОВОМ ПАЗАРУ СПРЕЧЕНА ТРАГЕДИЈА: Извукла дечака (4) из реке!

Foto privatna arhiva

RADNICA Sportskog saveza u Novom Pazaru Sanja Premović, spasla je u četvrtak posle podne sigurne smrti četvorogodišnjeg dečaka koji je trčeći za loptom upao u korito Raške. Sanja je išla u obližnju teretanu na trening, a kada je iznenada videla dete u vodi ni trena nije razmišljala.

Bacila je ranac i odmah skočila u reku. Srećom, Raška ovih dana nije brza i plahovita, ali bi za četvorogodišnjeg dečaka, koji se već borio sa vodom i ovaj nivo reke bio koban.

- Uzela sam ga za ruku i polako izvukla na obalu, drhtao je i plakao, čini mi se više zbog lopte koju je voda odnela nego zbog opasnosti koje nije bio svestan. Potpuno mokrog otpratila sam ga do blizu kuće - pričala nam je u petak ova skromna Novopazarka, koja i sama ima dvoje dece. Naglašava da bi isto uradila i da je nivo reke bio mnogo veći.

Na mestu gde je dečak nespretno utrčao u vodu jedno dete je na isti način pre dve godine izgubilo život. Sanja nam je rekla da dete nije ni pitala za ime, samo ga je odvela do kuće.



Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

NicKool

19.10.2018. 18:39

pa gde su mu roditelji bili?, ovo.je za socijanu sluzbu, malo da vide sta misle roditelji o svemu tome i sto dete samo luta okolo sa 4 godine

Горан

19.10.2018. 19:04

Свака част. Србија је пуна дискретних хероја!